>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Video Stela Popescu va fi înmormântată astăzi/ Sicriul cu trupul neînsufleţit al actriţei, dus la Cernica în aplauzele oamenilor

Corpul neînsufleţit al Stelei Popescu a fost depus vineri, la ora 11.00, la Teatrul de Revistă ”Constantin Tănase”, unde prieteni, artişti şi admiratori şi-au luat rămas bun de la Stela Popescu, în cele două zile de pelerinaj. Sicriul va fi depus în biserica „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe” din incinta Mănăstirii Cernica, urmând ca la ora 12.00 să aibă loc înmormântarea.
UPDATE 10:14 Sicriul cu trupul neînsufleţit al actriţei Stela Popescu, dus la Cernica în aplauzele oamenilor
Sicriul cu trupul neînsufleţit al actriţei Stelei Popescu a fost dus, duminică dimineaţă, de la Teatrul de Revistă "Constantin Tănase" la Mănăstirea Cernica, în aplauzele a zeci de oameni care au venit să-şi ia rămas bun.

Sicriul va fi depus în biserica „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe” din incinta Mănăstirii Cernica, urmând ca la ora 12.00 să aibă loc înmormântarea.Oameni prezenţi la înmormântare

Sute de oameni au venit, vineri, sâmbătă şi duminică la Teatrul de Revistă "Constantin Tănase" pentru a-i aduce un ultim omagiu Stelei Popescu. Printre ei, şi mulţi artişti.
"Ultima oară a stat lângă mine la premiera filmului "Aniversarea". Comentam, vorbeam, dar nu se vedea. Nu se plângea, era genul de om puternic, nu se plângea niciodată. Dimpotrivă, dacă eu eram abătut, ea venea şi mă impulsiona cu energie şi spunea «Fii vesel, gata! Trecem la treabă?». Ca o ghilotină a căzut vestea. De două zile sunt alt om, nu mai ştiu de mine. Nu-mi imaginez că această fiinţă, stea, după cum avea numele, să se transforme în renume. S-a dus această stea", a declarat actorul Ion Dichiseanu.
"Ea este Stela noastră şi va fi steaua din ceruri care, probabil, va lumina cel mai puternic. Dumnezeu să o odihnească în lumină! A fost un om frumos, cu lumină, zâmbind, bucurându-se, făcând surprize şi mai ales făcându-şi profesia atât de frumos, un mare model, model de profesie, model de om, model de generozitate şi de iubire", a spus soprana Felicia Filip.
"Avea probleme cu adevărat, cu picioarele, cu oboseala, era şi vârsta, de fapt şi de drept. O să română drept cea mai mare actriţă, un cuplu inegalabil, un om extraordinar, o frumoasă şi o completă şi o complexă. Orice rol îi dădeai, ea intra cu o uşurinţă extraordinară în rolul respectiv. Dacă era o dramă, te făcea să plângi fără niciun fel de comentarii. Şi invers. Este inegalabilă", a declarat cântăreaţa de muzică populară Aneta Stan.
Actriţa Stela Popescu a suferit un accident vascular cerebral hemoragic sever, care s-a putut produce la data de 22-23 noiembrie 2017, a anunţat vineri Institutul Naţional de Medicină Legală "Mina Minovici" Bucureşti.

Sicriul cu trupul neînsufleţit al actriţei Stela Popescu va fi dus, duminică, la ora 10, de la Teatrul „Constantin Tănase” şi va fi depus, la ora 11, în biserica „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe” din incinta Mănăstirii Cernica, urmând ca la ora 12.00 să aibă loc înmormântarea, potrivit Patriarhiei Române.
"Duminică, 26 noiembrie 2017, la ora 10.00, sicriul cu trupul neînsufleţit al regretatei actriţe Stela Popescu va pleca de la Teatrul „Constantin Tănase” şi va fi depus, la ora 11.00, în biserica „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe” din incinta Mănăstirii Cernica. Slujba de înmormântare va avea loc la ora 12.00", transmite Biroul de Presă al Patriarhiei Române. Actriţa urma să fie dusă la Mănăstirea Cernica sâmbătă, dar planul a fost modificat, întrucât capela se află în renovare.
Sicriul cu trupul actriţei Stela Popescu a fost depus, vineri, la Teatrul de Revistă ”Constantin Tănase”, în aplauzele a sute de oameni care au venit să-şi ia rămas bun de la actriţa care i-a înveselit o viaţă.
Colegi de scenă şi prieteni, au aşteptat-o cu ochii în lacrimi, printre ei şi Corina Chiriac care a plâns îndurerată de dispariţia artistei. Alexandru Arşinel şi-a găsit cu greu cuvintele: ”Fără Stela, sunt singur”.
Alături de Alexandru, partenerul său de scenă, Stela Popescu a contribuit la scrierea istoriei Teatrului de Revistă jucând în mii de spectacole. Cei doi au debutat pe această scenă în anul 1979 şi se pregăteau de sărbătorirea celei de-a 40-a aniversări a celui mai iubit cuplu de actori români de teatru şi film.
Actriţa Stela Popescu a murit la vârsta de 81 de ani. Ea a fost găsită fără suflare, în locuinţa sa, de către fiica sa adoptivă care a sunat la 112. La sosirea medicilor, aceasta era însă decedată. „Cred că era acolo de ieri. Fiica ei a găsit-o, Doina”, a declarat Alexandru Arşinel care a venit la domiciliul actriţei imediat după aflarea veştii. Potrivit medicilor legişti, Stela Popescu a murit din cauza unui accident vascular cerebral hemoragic sever, care s-a putut produce la data de 22-23 noiembrie 2017. (Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu