>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Video Trupul neînsufleţit al actriţei Stela Popescu a fost depus, în aplauze, la Teatrul de Revistă ”Constantin Tănase"/ Sute de persoane au venit să-şi ia rămas bun/ "Nu ştiu cine poate să o înlocuiască în piesele cu Arşinel"


Sicriul cu trupul actriţei Stela Popescu a fost depus, vineri, la Teatrul de Revistă ”Constantin Tănase”, sute de oameni aplaudând la sosirea acestuia.

"Ne pare foarte rău pentru ceea ce s-a întâmplat. Ne-am fi dorit să o mai vedem pe scenă, dar viaţa are un sfârşit până la urmă. O admiram, mergeam la spectacolele dumneaei, acum am venit să ne luăm rămas bun şi asta e. Dumnezeu să o odihnească", a declarat, pentru MEDIAFAX, Simona Alexandru, în vârstă de 45 de ani.
"A fost un om extraordinar. Febleţea mea. Am lucrat mult cu dânsa şi la filmări şi la spectacole de teatru. Nu am cuvinte. Simt o durere în suflet că ne-a murit o mare actriţă. Nu ştiu cine poate să o înlocuiască în piesele cu Arşinel", a mai spus, pentru MEDIAFAX, Nicolae Paraschiv, în vârstă de 62 de ani.
Actriţa Stela Popescu a suferit un accident vascular cerebral hemoragic sever, care s-a putut produce la data de 22-23 noiembrie 2017, a anunţat Institutul Naţional de Medicină Legală "Mina Minovici" Bucureşti.
"I.N.M.L. "Mina Minovici" Bucureşti a efectuat astăzi, 24 noiembrie 2017, autopsia medico-legală a doamnei Popescu Stela, ca urmare a emiterii ordonanţei nr. 392500/23.11.2017 a D.G.P.M.B. -Serviciul Omoruri şi a constatat că moartea domniei sale a fost neviolentă fiind datorată unui accident vascular cerebral hemoragic sever incompatibil cu viaţa, care s-a putut produce la data de 22-23.11.2017", se arată într-un comunicat de presă al Institutului Naţional de Medicină Legală "Mina Minovici" Bucureşti, remis vineri MEDIAFAX.
Sâmbătă, actriţa va fi depusă la Capela Mănăstirii Cernica, iar duminică, 26 noiembrie, la Cimitirul Cernica va avea loc înmormântarea, alături de soţul său, textierul Mihai Puiu Maximilian.
Actriţa Stela Popescu a murit la vârsta de 81 de ani, la domiciliul ei din Capitală.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu