>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Atac în stil mafiot, în prag de Crăciun, la Galaţi: o maşină de lux a fost incendiată. Ce s-a găsit la locul incidentului şi la cât se ridică paguba


Un autoturism de lux a luat foc în timpul nopţii de vineri spre sâmbătă, într-un cartier din Galaţi, iar anchetatorii spun că focul a fost pus în mod intenţionat, transmite corespondentul Mediafax.

Maşina de lux a luat foc şi apoi a explodat, întreaga scenă fiind filmată de mai mulţi cetăţeni care locuiesc în zonă, iar imaginile au fost postate pe internet.
Poliţia a deschis dosar penal pentru distrugere.
„La ora 23.56, Poliţia municipiului Galaţi a fost sesizată că pe strada Alba Iulia un autoturism a luat foc. În urma apelului, o echipă operativă s-a deplasat la faţa locului, iar în urma verificărilor au fost depistate resturi textile suspecte care au fost ridicate pentru a fi supuse expertizării. În continuare se fac cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, Costin Gabriela.Pompierii sosiţi la faţa locului au tras concluzia că focul a fost pus intenţionat. Ei au stins incendiul şi au asigurat un perimetru de siguranţă în jurul maşinii care a ars în proporţie de 70%.
„Focul a fost lichidat rapid, maşina este distrusă în proporţie de 70%, cauza probabilă este folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera incendiu. A fost incendiată, aceasta este concluzia pompierilor după ce au analizat resturile. Alte maşini nu au fost afectate, nu a fost nevoie să mutăm autoturismele din zonă”, a declarat pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi, Eugen Chiriţă.
Din primele estimări se pare că paguba se ridica la aproximativ 16.000 lei.
La locul incendiului, surse din rândul anchetatorilor au declarat, corespondentului Mediafax, au fost găsite cârpe îmbibate cu benzină.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu