>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Bărbat arestat preventiv după ce a lovit un poliţist în faţa unei secţii din judeţul Iaşi


Magistraţii Judecătoriei Paşcani au decis, joi, arestarea preventivă a unui bărbat de 39 de ani, recidivist, după ce a agresat un poliţist în faţa secţiei de poliţie din comuna Oţeleni, judeţul Iaşi, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Bărbatul de 39 de ani care a agresat un poliţist este cercetat pentru ultraj.
”Parchetul de pe lângă Judecătoria Paşcani a prezentat pe inculpatul Cezar Marian în vârstă de 39 de ani, cercetat în stare de reţinere preventivă, în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Paşcani cu propunere de luare a măsurii arestării preventive sub acuzaţia săvârşirii infracţiunii de ultraj”, se arată într-un comunicat de presă transmis joi de Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi.
Potrivit anchetatorilor, bărbatul de 39 de ani, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a încercat să lovească un poliţist aflat în timpul serviciului.“Inculpatul a fost imobilizat cu greutate de către agentul de poliţie, cu sprijinul unor martori. Faptele evocate mai sus s-au consumat în zona centrală a comunei Oţeleni din judeţul Iaşi, în apropierea Postului de Poliţie”, se arată în comunicatul de presă emis de procuror.
Potrivit anchetei, poliţistul a fost lovit cu pumnul în faţă, cu picioarele peste corp şi i-a fost distrusă uniforma de serviciu. Poliţistul a primit îngrijiri medicale şi a fost trimis la domiciliu.
Bărbatul de 39 de ani este recidivist, a mai fost condamnat pentru infracţiuni cu violenţă şi a fost liberat condiţionat în vara anului trecut, având un rest de pedeapsă neexecutat de 476 de zile de închisoare.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu