>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Din cauza poleiului, o maşină s-a izbit de un gard de beton, în Harghita. O persoană a murit şi alte patru au fost rănite


Un bărbat a murit, iar alte patru au fost rănite, între care trei minori, după ce maşina în care se aflau s-a izbit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, de gardul de beton al unei case, pe DJ 126, în comuna harghiteană Joseni, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Harghita, Alina Ciobotariu, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că şoferul care a murit avea 31 de ani. Trei din cele patru persoane rănite sunt în stare gravă.
”Şoferul a rămas încarcerat şi a decedat. Două dintre persoanele rănite, două fete de 17 ani, cu traumatisme, au fost preluate de Ambulanţe, iar doi băieţi, de 17 şi 18 ani au fost preluaţi de SMURD. Băiatul de 17 ani a fost în stare de şoc. Iniţial au fost duşi la Spitalul din Gheorgheni, însă apoi, cei trei au fost transportaţi la Spiralul Judeţean de Urgenţă Miercurea Ciuc”, a spus Alina Ciobotariu.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Harghita, Gheorghe Filip, a declarat, la rândul său, că accidentul s-a produs într-o curbă, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum, carosabilul fiind acoperit cu polei.”Accidentul s-a produs într-o curbă periculoasă la dreapta, semnalizată corespunzător, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum, carosabilul fiind acoperit cu polei. Şoferul a derapat şi a părăsit carosabilul pe partea stângă a drumului, intrând în gardul de beton al unei case”, a spus Gheorghe Filip.
Toate cele cinci persoane sunt din judeţul Harghita.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu