>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Producătorul de mezeluri Cris-Tim a cumpărat procesatorul de carne Diavist din Măgureni-Prahova


Compania de familie Cris-Tim (unul dintre marii producători de mezeluri), condusă de familia Timiş, anunţă că a finalizat achiziţia unităţii de producţie a cărnii procesate Diavist din comuna Măgureni, Judeţul Prahova, deţinută de familia Cord.

„Fabrica Diavist are o capacitate de producţie de 20 de tone pe zi de carne procesată, aceasta variind în funcţie de structura de producţie ce urmează a fi dezvoltată acolo”, menţionează reprezentanţii Cris-Tim.
„Am achiziţionat această unitate de producţie deoarece anticipăm că anul viitor vom ajunge la capacitatea maximă în fabricile noastre de la Filipeştii de Pădure. Şi, ţinând cont de noile game de produse pe care intenţionăm să le dezvoltăm în viitorul apropiat, am fi putut avea o problemă din perspectiva producţiei”, a declarat preşedintele şi fondatorul grupului Cris-Tim, Radu Timiş.
Anul acesta, piaţa mezelurilor a consemnat un număr semnificativ de tranzacţii importante, cum ar fi intrarea pe piaţă a două dintre cele mai mari grupuri din domeniul alimentar la nivel mondial - Sigma Alimentos şi WH Group - prin preluarea companiilor Caroli Foods şi Elit.Radu Timiş a mai declarat „Continuăm să investim şi anul care vine în noi capacităţi de producţie, în tehnologizare, deoarece credem cu tărie că piaţa va continua să evolueze pe un trend pozitiv şi noi vom continua să surprindem consumatorul”.
Tranzacţia prin care Cris-Tim a preluat Diavist vine oarecum surprinzător în luna decembrie - o perioadă când companiile pregătesc închiderea de an şi bugetele pentru anul următor.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu