>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Video AEROPORTUL Luton din Londra, închis temporar din cauza vremii. UPDATE: Zboruri anulate către Bucureşti şi Cluj/ Românii din Zborul Londra - Cluj-Napoca, debarcaţi pentru a doua oară LIVE UPDATE


Zborurile cu decolare de pe aeroportul Luton din Londra au fost oprite, sâmbătă, din cauza vremii nefavorabile, astfel că pasagerii îmbarcaţi inclusiv spre destinaţiile din România sunt nevoiţi să aştepte/ SURSA VIDEO: Facebook, Vasile Dale

UPDATE 15:29 Românii din Zborul Londra - Cluj-Napoca, debarcaţi pentru a doua oară din aeronavă
Pasagerii români, aflaţi în cursa care trebuia să plece la ora 7.40 de pe aeroportul Luton din Londra, au fost debarcaţi în urmă cu câteva minute, pentru a doua oară, pe motiv că piloţii au depăşit orele de zbor pentru această zi.


Cei peste 100 de pasageri care aşteaptă de duminică dimineaţa să fie îmbarcaţi pentru a fi transportaţi la Cluj Napoca, au fost coborâţi din avion pentru a doua oară, în jurul orei 15,00 ora României.
Motivul invocat-depăşirea celor 13 ore de zbor a piloţilor, a declarat unul dintre pasageri, Vasile Dale. Pasagerii au fost anunţaţi că o altă aeronavă de la Budapesta va veni să îi preia, după care, la câteva minute le-a fost transmis faptul că un alt avion este disponibil abia luni.
Sursa video: Dale Vasile
Ziborul Wizz Air W6 3302 de la Londra Luton la Cluj-Napoca (10 decembrie), planificat să decoleze la ora 7.40 (ora Marii Britanii), a fost amânat din cauza închiderii aeroportului, ca urmare a ninsorii abundente din Luton.
„Deşi condiţiile meteo nu sunt în controlul companiei, Wizz Air îşi cere scuze tuturor pasagerilor afectaţi pentru orice inconveniente cauzate şi face tot ce este posibil pentru a reduce efectele asupra pasagerilor săi”, au mai transmis reprezentanţii companiei aeriene.
Sursa video: Dale Vasile
UPDATE 15.00 Wizz Air: Zborul Londra - Cluj-Napoca va porni imediat după redeschiderea aeroportului Luton
Imediat ce aeroportul Luton (Londra) se va redeschide, aeronava blocată la sol din cauza vremii nefavorabile va decola spre Cluj-Napoca, au transmis duminică, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii companiei aeriene Wizz Air.

„Zborul Wizz Air W6 3302 de la Londra Luton la Cluj-Napoca (10 decembrie), planificat să decoleze la ora 7.40 (ora Marii Britanii), este momentan întârziat din cauza închiderii aeroportului, ca urmare a ninsorii abundente din Luton. Pasagerii sunt trataţi conform regulamentelor UE şi politicii companiei. Imediat ce aeroportul se va redeschide, aeronava va decola spre Cluj-Napoca”, au precizat reprezentanţii Wizz Air.
„Deşi condiţiile meteo nu sunt în controlul companiei, Wizz Air îşi cere scuze tuturor pasagerilor afectaţi pentru orice inconveniente cauzate şi face tot ce este posibil pentru a reduce efectele asupra pasagerilor săi”, au mai transmis reprezentanţii companiei aeriene.
Zborurile cu decolare de pe aeroportul Luton din Londra au fost oprite, duminică, din cauza vremii nefavorabile, astfel că pasagerii îmbarcaţi inclusiv spre destinaţiile din România sunt nevoiţi să aştepte.
„Ne pare foarte rău, nu este decizia noastră, este decizia aeroportului, acestea sunt regulile”, a transmis echipajul unui avion al companiei Wizz Air care se pregătea să decoleze, duminică dimineaţa, spre Cluj-Napoca.
„Vă rugăm să aveţi răbdare şi să aşteptaţi puţin, ne pare foarte rău, dar suntem cu mâinile legate”, a mai transmis echipajul avionului blocat la sol, reiese din postarea unuia dintre pasagerii români pe o reţea de socializare.

Sudul Angliei şi Ţara Galilor, afectate de ninsori abundente şi vânt puternic
Autorităţile au emis avertizări de vreme nefavorabilă în mai multe zone din Marea Britanie, cele mai afectate fiind sudul Angliei şi Ţara Galilor, unde se înregistrează ninsori abundente şi rafale de vânt care ajung până la 130 de kilometri la oră, informează site-ul postului BBC News.

În zonele înalte din Ţara Galilor stratul de zăpadă ajunge chiar şi la 28 de centimetri şi se aşteaptă ca temperatura să scadă la -10 grade Celsius în unele părţi din Scoţia şi Ţara Galilor, ori chiar până -14 grade Celsius în zone rurale izolate.
Din cauza vremii nefavorabile traficul rutier, feroviar şi aerian a fost afectat în toată Marea Britanie, înregistrându-se numeroase incidente rutiere, iar unele autostrăzi au fost închise în urma unor accidente mai serioase.
Autorităţile feroviare au anunţat că se înregistrează probleme în Ţara Galilor, Midlands, East Anglia, Londra.
Şi traficul aerian a fost afectat, unele zboruri înregistrând întârzieri mari, iar aeroportul Luton a sistat temporar zborurile.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu