>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Accidentul de vânătoare din Vaslui: Copilul împuşcat a fost operat. Ce spun medicii despre starea băiatului


Copilul în vârstă de 13 ani care a fost rănit grav pe un fond de vânătoare din judeţul Vaslui a fost operat, în timpul nopţii de sâmbătă spre duminică, noaptea la Spitalul „Sfânta Maria”, din Iaşi, starea sa fiind stabilă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Medicii din cadrul Spitalului de Pediatrie „Sfânta Maria”, din Iaşi, au declarat, duminică dimineaţa, corespondentului MEDIAFAX, că starea băieţelului este stabilă, după ce a fost operat.
„Copilul a fost operat, este încă sub anestezie, încă la Secţia de Terapie Intensivă a unităţii noastre, dar este stabil hemodinamic. Aşteptăm ca evoluţia lui să fie una bună, dar nu putem şti sigur, având în vedere că a fost vorba despre o leziune destul de gravă“, a spus dr. Tamara Solange Roşu, purtătorul de cuvânt al Spitalului „Sfânta Maria”, din Iaşi.
La rândul său, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Vaslui, Bogdan Gheorghiţă, a spus că cel mic era la vânătoarea organizată pe Fondul nr. 37 – Cârja, împreună cu tatăl său.
„Din informaţiile deţinute până în prezent, victima, un copil de 13 ani, se afla la o partidă de vânătoare când a fost împuşcată accidental, dar nu de către tatăl său, ci de către o altă persoană. Nu ştim deocamdată dacă acel copil era gonaci acolo, ci doar că se afla împreună cu tatăl lui. Poliţiştii continuă cercetările în acest caz, pentru a elucida ceea ce s-a întâmplat şi a lua măsurile legale care se impun", a declarat Ghiorghiţă.
Copil de 13 ani a fost împuşcat accidental, sâmbătă, pe fondul de vânătoare nr. 37 – Cârja, suferind fractură de femur. Reprezentanţii ISU Vaslui au fost solicitaţi să transporte copilul de la Spitalul din Bârlad, la Spitalul "Sfânta Maria", din Iaşi. Copilul avea o plagă împuşcată cu fractură de femur stâng.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu