>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Alexei Navalnîi îl acuză pe Vladimir Putin că vrea să devină împărat


Alexei Navalnîi, principalul lider al opoziţiei din Rusia, a declarat, miercuri, că va încerca să boicoteze următoarele alegeri prezidenţiale din Rusia, afirmând că acestea au rolul de a-l face pe Vladimir Putin ”împărat pe viaţă”, informează site-ul postului France 24.

Navalnîi, un critic aprig al regimului Putin, a afirmat că va face un apel la boicotarea alegerilor prezeidenţiale.
”Acestea nu sunt alegeri şi rolul meu va fi de a le explica oamenilor că această procedură are rolul doar al realegerii lui Putin. Vom demonstra asta şi voi convinge oamenii că este imposibil să recunoşti aceste alegeri sau acest regim”, a declarat Navalnîi.
”Putin vrea să fie împărat pe viaţă. Anturajul său, oameni care au devenit miliardari şi cei mai bogaţi oameni din lume, vrea acelaşi lucru. Putin se teme de mine şi de oamenii pe care îi reprezint”, a precizat Navalnîi, adăugând că va continua lupta împotriva regimului Putin.
Liderul opoziţiei din Rusia a mai spus că simpatizanţii lui nu vor vota în cadrul alegerilor prezidenţiale şi că vor monitoriza alegererile pentru a putea preveni eventuale fraude.
”Corupţia a făcut ca Rusia, o ţară foarte bogată în petrol, să devină foarte săracă. Ne luptăm pentru ţara noastră şi pentru viitorul nostru”, a continuat Navalnîi.
În Rusia vor avea loc alegeri prezidenţiale la data de 18 martie, iar lui Alexei Navalnîi i s-a interzis dreptul de a se înscrie în cursa electorală.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu