>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Anchetă după ce un băiat de 13 ani ar fi fost agresat la şcoală de mamele unor colegi: "Copilul meu a fost bătut cu bestialitate"


Poliţiştii constănţeni au deschis o anchetă la o şcoală generală din Constanţa după ce un elev în vârstă de 13 ani ar fi fost agresat pe holurile instituţiei de învăţământ de către mamele unor colegi, care veniseră să depună o plângere împotriva sa.
Incidentul s-a petrecut marţi, la Şcoala Gimnazială nr. 28 ”Dan Barbilian” din Constanţa, poliţiştii fiind sesizaţi de directorul unităţii de învăţământ.
Acesta spune că mamele veniseră la şcoală ca să depună o plângere împotriva băiatului, care le-ar fi terorizat copiii, dar lucrurile au degenerat, iar acestea s-au repezit asupra copilului, lovindu-l chiar pe holurile instituţiei.
Imaginile au fost filmate de către colegi, cu telefoanele mobile, şi au ajuns astfel şi pe reţelele de socializare.”Copilul meu a fost bătut cu bestialitate de către trei mămici în şcoala gimnazială 28 Dan Barbilian Constanţa!”, a postat chiar mama băiatului.
La faţa locului s-au deplasat poliţişti ai Secţiei 3 Constanţa, care au deschis o anchetă.
”Un elev al respectivei unităţi de învăţământ ar fi fost agresat fizic, în pauza dintre cursuri, de două femei, în vârstă de 30, respectiv 37 de ani. Cele două persoane în cauză sunt mamele a doi elevi, colegi de clasă cu persoana vătămată”, au precizat poliţiştii.
Băiatul agresat va fi examinat medico-legal, iar în cauză se fac deocamdată cercetări pentru lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.
De asemenea, şi conducerea şcolii a început o anchetă internă.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu