>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Anchetă la un liceu din Arad, unde ce un elev a aruncat catedra în aer cu o petardă de mare putere


Conducerea Colegiului “Mihai Viteazul” din oraşul Ineu, judeţul Arad, a început o anchetă după ce un elev a aruncat în aer catedra dintr-o sală de clasă, cu o petardă de mare putere. Nicio persoană nu a fost rănită, transmite corespondentul Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Arad, Emilia Şoriţeu, a declarat, sâmbătă, corespondentului Mediafax, că a fost începută o anchetă de către conducerea Colegiului “Mihai Viteazul” din oraşul Ineu. Asta după ce, vineri, un elev a aprins o petardă de mare putere, pe care a introdus-o în sertarul catedrei, mobilierul explodând.
“Am discutat cu doamna director de la unitatea de învăţământ. Se pare că, vineri, a avut loc un mic incident. Una dintre eleve a adus o petardă la şcoală, cel mai probabil rămasă de la sărbători. Într-o pauză, se juca prin clasă cu petarda, iar la un moment dat, un coleg i-a luat-o şi a introdus-o într-un setar de la catedră, negândindu-se că va exploda. Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită”, a afirmat Emilia Şoriţeu.
Portivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Arad, luni va fi convocată Comisia de Disciplină a unităţii de învăţământ, care va stabili ce sancţiuni vor fi aplicate elevului care a aprins petarda în sala de clasă.Luni, la prima oră, vom avea informarea de la doamna director şi vom ştii măsurile care vor fi luate faţă de elevul vinovat”, a spus Emilia Şoriţeu.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu