>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Australian Open 2018 | A început partida dintre Simona Halep şi Naomi Osaka | LIVETEXT


Meciul din optimile de finală ale Australian Open dintre Simona Halep (1 WTA) şi Naomi Osaka (72 WTA) a început. În partida din optimi românca speră să îşi egaleze cel mai bun rezultat al carierei la Melbourne, cu o a treia calificare în sferturi.

8:55 SET SIMONA Halep, 6-3! Simona ezită pe prima minge de set, obţinută pe serviciul lui Naomi Osaka. Îşi ia revanşa la egalitate, cu un super-atac şi o finalizare de deasupra capului care smulge aplauze, apoi ia punctul decisiv pentru un 1-0 în 44 de minute.
8:45 BREAK, Simona Halep. 4-3 pentru liderul mondial, care răspunde ca o mare campioană după ce a fost în pericol pe serviciu. Valorifică a doua minge de break pe care o are în meci şi în acest game, contabilizând o eroare a lui Naomi Osaka.
8:28 Prima minge de break! Simona salvează şansa niponei, apărută după un passing care a pedepsit lipsa de inspiraţie a Simonei în preajma fileului. Serviciul o ajută din nou pe numărul unu mondial. 2-28:24 Simona Halep îşi anunţă clar intenţiile ofensive. Poartă bine duelul cu reverul şi nu ratează ocazia de a avansa la fileu şi de a închide cu forehandul. Osaka se impune prin forţă şi apără serviciul şi trece din nou în faţă, la 2-1
8:18 Simona începe evoluţia la serviciu cu punct pe care îl încheie ferm, cu un superb rever în lung de linie. Testează primul serviciu, şi pe al doilea, dă şi prima dublă greşeală. Jocul ajunge la egalitate, după ce Simona este prinsă nepregătită de returul niponei. Liderul mondial se salvează însă cu serviciul, foarte bine ţintit. 1-1.
8:06 Naomi Osaka a câştigat "trofeul" la tragerea la sorţi, având mai mult noroc la aruncatul monedei. A ales să deschidă meciul la serviciu.
8:00 Simona Halep, faţă în faţă cu Naomi Osaka. Darren Cahill, faţă în faţă cu Big Sascha Bajin - fostul partener de antrenament al Serenei Williams. Fata căreia australienii i-au spus "The Wall" la finele meciului din turul trei versus "Baby Serena". Supravieţuitoarea celui mai lung meci din istoria turneului versus jucătoarea fără set pierdut la Australian Open 2018, scrie Pro Sport.
Halep luptă pentru a-şi egala cea mai bună performanţă de la Australian Open, aceea de a ajunge în sferturile de finală. Numărul 1 mondial se va lupta în optimi cu Osaka, dar şi cu oboseala acumulată în partida cu Lauren Davis, meci disputat de-a lungul a 3 ore şi 45 de minute.
Întâlnirea cu Naomi Osaka are loc pe arena Margaret Court, şi este al patrulea meci al zilei. Deşi avea programată o sesiune de antrenament duminică, Simona a spus pas şi a ales să se recupereze după ce Davis şi glezna accidentată i-au dat bătăi de cap.
 (Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu