>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Elevă filmată în timp ce era lovită de un coleg, cu pumnii şi picioarele, în microbuzul şcolar. Poliţiştii din Buzău au deschis anchetă


Poliţiştii din Buzău au deschis o anchetă după ce, pe o reţea de socializare, au apărut imagini în care o elevă este lovită în mod repetat de un coleg, în timp ce se aflau în microbuzul şcolar, fără ca vreun adult să intervină. Şi la şcoală se fac cercetări, transmite corespondentul Mediafax.

Pe imaginile care au apărut în spaţiul public se vede cum, în timp ce se aflau în microbuzul şcolar, un elev de 12 ani o loveşte pe o colega sa, de aceeaşi vârstă, cu pumnii şi picioarele. Ceilalţi copii râd şi spun ”Dă-i, dă-i, dă-i” fără ca vreun adult să intervină.
Imaginile au fost difuzate de stiridebuzau.ro
Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Buzău, Mihail Drăghiciu, a declarat că poliţiştii s-au autosesizat şi au deschis un dosar penal pentru loviri şi alte violenţe după ce imaginile au apărut pe o reţea de socializare.“Colegii mei s-au autosesizat. Copiii se întorceau de la şcoală, mergeau în Vadu Soreşti. Ancheta va stabili de la ce a pornit totul şi ce s-a întâmplat de fapt. Incidentul s-a petrecut după terminarea orelor de program”, a spus Drăghiciu.
Potrivit acestuia, niciuna din părţile implicate nu a depus plângere la Poliţie.
Directorul şcolii din Zărneşti, judeţul Buzău, unde învaţă cei doi elevi, a declarat, la rândul său, corespondentului Mediafax, că între cei doi copii au mai avut loc altercaţii, iar băiatul a mai avut ieşiri violente.
“Ei s-au mai ciondănit. El are apucături de acest fel. Provine dintr-o familie cu probleme. A mai avut nota scăzută la purtare. Noi încercăm să-l ajutăm. Acum e o comisie la nivelul şcolii care anchetează incidentul”, a declarat directorul şcolii, Alexandru Constantin.
Acesta a mai spus că în microbuzul şcolar nu era niciun cadru didactic, în momentul producerii altercaţiei, întrucât profesorul care trebuia să-i supravegheze este din Buzău, iar în ziua respectivă a avut o problemă şi a plecat imediat după terminarea orelor.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu