>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Jane Fonda, operată de o tumoare canceroasă: Nu credeam că voi trăi atât de mult. Am presupus că voi muri singură şi din cauza unei dependenţe de ceva


Actriţa americană Jane Fonda a fost supusă unei intervenţii chirurgicale pentru eliminarea unei tumori canceroase din zona buzelor, informează contactmusic.com.

Actriţa a apărut purtând un plasture pe buza sa superioară la un eveniment televizat de promovare a sezonului al patrulea al serialului de televiziune "Grace and Frankie", în care joacă.
În timpul evenimentului, actriţa a declarat: "Vreau să explic prezenţa acestui plasture. Am fost supusă recent unei intervenţii de îndepărtare a unei tumori canceroase din buză".
De asemenea, invitată în emisiunea radiofonică "The Howard Stern Show", starul a spus că se simte "bine"."Hei, ascultaţi, lumea se destramă, ce este o buză. Da, au făcut-o (au supus-o unei intervenţii chirurgicale, n.r.), voi fi bine, mulţumesc", a mai spus Jane Fonda.
În 2010, actriţei i s-a descoperit o tumoare canceroasă la un sân, însă medicii au intervenit la timp şi au putut să îndepărteze celulele bolnave înainte ca acestea să se răspândească în organism.
Starul - care are trei copii adulţi din trei relaţii - şi-a schimbat complet stilul de viaţă după acea sperietură şi a subliniat că nu îi este frică de faptul că ar putea muri de cancer, considerând că experienţa a fost un test.
Jane Fonda, care a împlinit 80 de ani pe 21 decembrie 2017, a declarat recent într-un interviu pentru revista People că nu credea că va trece de vârsta de 30 de ani, din cauza unor probleme de sănătate, dar şi a abuzului de droguri.
"Am presupus că nu voi trăi foarte mult şi că voi muri singură şi din cauza unei dependenţe de ceva. Nu credeam că voi trăi atât de mult, că voi vibra şi voi fi sănătoasă şi voi munci (la o vârstă înaintată, n.r.). Mă simt recunoscătoare", a spus actriţa.
Mama ei s-a sinucis pe când actriţa avea 12 ani şi, în acelaşi an, tatăl ei, actorul Henry Fonda, s-a recăsătorit.
Jane Fonda a vorbit în trecut despre faptul că a suferit de bulimie, despre dependenţa de droguri şi despre faptul că a fost abuzată în copilărie.
Fonda a câştigat primul ei premiu Oscar în 1972, la vârsta de 35 de ani, pentru rolul din filmul "Klute", de Alan J. Pakula, iar cel de-al doilea l-a primit pentru partitura din drama "Întoarcerea acasă/ Coming Home", de Hal Ashby.
A devenit activistă, militând împotriva războiului şi pentru cauza femeilor, a lansat o serie de casete video cu exerciţii de fitness, în anii 1980, şi s-a căsătorit de trei ori.
"Sunt recunoscătoare pentru faptul că am devenit mai bună în cei 80 de ani. Nu-i mai judec atât de mult pe ceilalţi. Iert. Nu a fost întotdeauna aşa. Am muncit mult ca să devin mai bună ca om", a mai spus actriţa în interviul pentru revista People.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu