>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Mama minorilor agresaţi în lift, mărturisiri dureroase: Copiii merg la psiholog, băiatul este cel mai afectat. Vreau ca agresorul să fie pedepsit pentru tot ce făcut


Mama minorilor agresaţi a mers, luni, la Poliţia Capitalei, aceasta precizând că a fost suprinsă să afle că principalul suspect de pedofilie este un angajat al Poliţiei Române. Femeia susţine că ambii copii vor merge la psiholog, menţionând că băiatul este mai afectat.

"Vreau să fie pedepsit pentru tot ce făcut. Cum aş putea să reacţionez ca părinte, ştiind că propria siguranţa şi încredere, despre care scrie pe maşini şi ne-o oferă Poliţia Română, este de fapt un agresor. E bine că nu au acoperit lucrul ăsta. Copiii nu mai au acces la televizor. Băiatul a rămas traumatizat, vrea doar să stea în casă. Nu ne mai spune decât dacă e întrebat de mine sau de tată, iar fata nu a spus de la început. Un comportament schimbat văd la băiat, e mai timid, mai fricos ca înainte, zice mereu să fie sigur că am închis uşa. Mi-a spus că în momentul în care a ridicat-o pe balustradă simţea că nu are putere să facă ceva să o ferească pe fată. Băiatul ştie ce s-a întâmplat. Amândoi merg la psiholog. Medicii au zis că e ok fata, nu a existat contact sexual", a declarat mama celor doi minori.
Femeia a precizat că nu s-a gândit că ar putea fi vorba despre un angajat al Poliţiei Române.
"Dacă a recunoscut lucrurile astea odioase cu copiii mei şi a recunoscut şi celelalte fapte, Poliţia Română trebuie să facă ceva. Am zis că e un om dezaxat psihic", a mai spus mama copiilor.
Poliţia Capitalei a anunţat că persoana audiată în cazul de agresiune sexuală asupra a doi minori este agent al Brigăzii Rutiere.
Bărbatul este suspectat că ar fi agresat doi minori, într-un lift al unui bloc din cartierul Drumul Taberei, fiind recunoscut ulterior de colegii săi poliţişti, ca urmare a vizionării imaginilor surprinse de camerele de supraveghere.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu