>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Mirabela Dauer, OPERATĂ de urgenţă. Ce le-a transmis artista fanilor îngrijoraţi


Mirabela Dauer a fost operată de urgenţă, din cauza probemelor pe care le are cu rinichii.

Potrivit lui Raoul, unul dintre cei mai apropiaţi colaboratori ai săi, Mirabela Dauer a descoperit că are o formaţiune cancerigenă incipientă la unul din rinichi.
"Despre Mirabela Dauer ştiu de la ea totul, cert este că ea este un om care are grijă de sănătatea ei. La ultimile analize i s-a găsit o tumoră la rinichi, poziţionată greşit şi a fost necesară extirparea rinichiului şi a pietrei, a tumorei. Operaţia a avut loc azi şi acum este la terapie, ea a vrut ca totul să se întâmple discret. Dar nu va fi nevoie să stea la pat multe zile, luna viitoare ea va sta mai relaxată, nu va merge cu mine în turneu, operaţia o împiedică să ajungă în SUA acum, vreau să spun că ştiam de operaţie, a fost ţinută ascunsă. Ea a fost foarte curajoasă şi a primit vestea matur. Nu este singură, are alături persoane dragi care sunt pregătite să o ajute oricând", a spus Raoul, la Antena Stars. 
După ce vestea privind problemele sale de sănătate s-a răspândit, Mirabela a confirmat pe pagina sa de Facebook că a avut nevoie de o intervenţie chirurgicală şi că "urmează o perioadă de recuperare"
"Nu m-am gândit că e o mare ştire faptul că a trebuit să suport o intervenţie chirurgicală.
Da, dragilor, am trecut printr-unul dintre acele momente!... De fapt, doctorii au trecut!
Vă daţi seama ce se întâmpla dacă nu ieşea bine?!...
Acum mă relaxez, pentru că urmează o perioadă de recuperare, ceea ce pe mine mă enervează, doar mă ştiţi cât de activă sunt!
Şi în plus abia aştept să revin în faţa voastră să vă dăruiesc din sufletul meu prin cântec... asta e marea mea bucurie.
Ce să facem, în viaţă trecem şi prin clipele mai dificile... şi-atunci ne sprijinim pe sentimente adevărate.... iar eu am avut tot sprijinul din dragostea voastră, a fanilor mei.
Vă iubesc şi vă mulţumesc!
Şi ne revedem foarte curând...
Vă îmbrăţişez tare, tare...
Mira"(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu