>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Simona Halep debutează în această noapte la Australian Open. Ora la care e programată partida cu Destanee Alava


Ziua a doua a turneului de la Australian Open aduce în prim plan şi meciul liderului mondial, Simona Halep, cu jucătoarea din Australia, Destanee Alava (153 WTA), scrie ProSport.

Partida va avea loc pe Rod Laver Arena, în sesiunea de zi, după meciurile Veronica Cepede Royg - Karolina Pliskova şi Thomas Fabbiano - Alexander Zverev. Disputa va avea loc, dacă nu intervine un eveniment neprogramat, în jurul orei 5:30, şi va fi transmisă de Eurosport şi în format liveblog pe www.prosport.ro.
Prima zi de Australian Open 2018 s-a încheiat cu bilanţ de o victorie şi trei înfrângeri pentru echipa României.
Irina Begu este supravieţuitoarea din trio-ul 'fetelor MIM', după ce a reuşit o revenire fantastică împotriva Ekaterinei Makarova (cap de serie 31). Monica Niculescu a fost învinsă de Mona Barthel şi a părăsit terenul cu ochii umezi de lacrimi şi cu destulă frustrare acumulată, în timp ce Mihaela Buzărnescu a fost dominată de Caroline Wozniacki, dar a primit o porţie generoasă de aplauze. România nu va mai avea reprezentat la simplu masculin, după ce Marius Copil a fost învins de francezul Gilles Simon. Irina Begu (40 WTA) - Ekaterina Makarova (31 WTA) 3-6, 6-4, 8-6
Mona Barthel (53 WTA) - Monica Niculescu (99 WTA) 6-4, 7-5
Caroline Wozniacki (2 WTA) - Mihaela Buzărnescu 6-2, 6-3
Gilles Simon (57 ATP) - Marius Copil (92 ATP) 7-5, 6-4, 6-3(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu