>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Simona Halep a devenit favorita caselor de pariuri la câştigarea Australian Open 2018. Ce i-a determinat pe specialiştii în pronosticuri să-şi schimbe părerea


Simona Halep nu era creditată cu prima şansă la câştigarea trofeului de la Australian Open până joi, însă situaţia s-a schimbat după ce eleva lui Darren Cahill a reuşit o calificare superbă în finală.

Angelique Kerber era cotată drept favorită să ridice trofeul de la Australian Open deasupra capului, însă Simona Halep a devenit preferata caselor de pariuri după ce a învins-o pe nemţoaică, scor 6-3, 4-6, 9-7. Înaintea semifinalelor, ierarhia întocmită de bookmakeri arăta astfel: Kerber (2,50), Halep şi Wozniacki la egalitate, cu o cotă de 3,50, şi Elise Mertens (9,00).
După numai o zi, Simona şi Caroline nu mai au şanse egale la câştigarea titlului, victoria epică a liderului mondial impresionându-i pe specialiştii caselor de pariuri! Astfel, Halep devine favorită în finala cu Wozniacki, cotele fiind destul de clar în favoarea româncei. Simona a primit 1,65 la majoritatea caselor de pariuri, în timp ce daneza are o cotă de 2,25.
Simona a întâlnit două jucătoare de top în ultimele două partide (Pliskova şi Kerber), pe când Caroline a jucat împotriva unor adversare accesibile (Suarez Navarro şi Mertens). Acesta este un argument serios pentru un triumf al lui Halep, însă Wozniacki are de partea ei scorul întâlnirilor directe: 4-2, după ce precedentele trei confruntări au fost câştigate de sportiva scandinavă.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu