>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Un copil de 9 ani din Satu Mare a fost rănit după ce arma tatălui său s-a descărcat. Medicii i-au amputat un picior


Poliţiştii din Satu Mare au deschis un dosar penal de vătămare corporală din culpă pe numele unui bărbat după ce fiul acestuia, în vârstă de 9 ani, a fost rănit accidental cu o alice dintr-o armă de vânătoare, iar medicii i-au amputat un picior, transmite corespodentului MEDIAFAX.
Purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare, Paula Cochera, a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX, că bărbatul deţinea arma în mod legal, fiind paznic de vânătoare.
”Poliţiştii au deschis un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă pe numele unui bărbat de 37 de ani din localitatea Stână. Acesta se afla, joi, cu băieţelul său, în vârstă de 9 ani, în preajma unui fond de vânătoare de lângă Beltiug, iar la întoarcere, în maşină, pe fondul manipulării defectuoase a unei arme de vânătoare, aceasta s-a declanşat accidental şi l-a rănit pe copil în piciorul drept. Bărbatul deţinea arma în mod legal, fiind paznic de vânătoare”, a spus Cochera.Purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Satu Mare, Constantin Demian, a declarat, la rândul său, corespondentului MEDIAFAX, că băieţelul a fost operat de către trei medici.
”Joi seara a fost adus la spital un băieţel de 9 ani din localitatea Stână cu o plagă împuşcată cu alice la nivelul gambei drepte şi a fost dus în blocul operator. Plaga împuşcată prezenta distrugere de masă musculară, fracturi multiple şi lipsă de substanţă osoasă şi secţiune de vase, de artere. Au intervenit trei chirurgi care au ajuns la concluzia că soluţia cea mai bună este amputarea gambei, la câţiva centimetri de genunchi”, a spus Demian.
Copilul este internat la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean din Satu Mare, iar medicii urmează să îi extragă în perioada următoare şi câteva alice din piciorul stâng.
Cercetările poliţiştilor continuă pentru stabilirea exactă a împrejurărilor în care a avut loc incidentul.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu