>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Un hipermarkat Carrefour din Bucureşti se va închide din 15 ianuarie / Ce se va întâmpla cu angajaţii


Hipermarketul Carrefour situat în Vitantis Shopping Center din Bucureşti se va închide, începând cu data de 15 ianuarie, se arată într-un comunicat transmis luni de compania de retail.

„După o analiză atentă şi fundamentată, am agreat împreună cu partenerul nostru, Revetas Capital, să închidem hipermarketul Carrefour din Vitantis Shopping Center, având în vedere schimbarea mediului de piaţă şi a preferinţelor clienţilor noştri din zona aferentă, pe parcursul celor 10 ani de operare”, se arată în comunicat.
Referindu-se la situaţia angajaţilor Carrefour Vitantis, retailerul anunţă că a demarat un set de acţiuni de informare şi de sprijin, comunicate la nivel intern prin intermediul directorului de magazin şi al preşedintelui Sindicatului Salariaţilor Carrefour.
„Fiecărui angajat i s-a oferit posibilitatea de a alege noi puncte de lucru în care ar dori să activeze (magazin, sediu sau depozit), luând în calcul criterii precum proximitatea faţă de casă sau traseul până la muncă, pentru cei din afara Bucureştiului. În momentul de faţă, toţi angajaţii hipermarketului Carrefour Vitantis s-au transferat sau urmează să fie transferaţi în punctele de lucru care au reprezentat prima lor opţiune, pe postul pe care şi l-au dorit”, precizează retailerul.
Cu peste 10.100 de magazine în 34 de ţări, grupul Carrefour este al doilea retailer mondial şi numărul unu în Europa.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu