>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Video Scandal între protestatari la PSD: Nu aveţi autorizaţie, noi da/ Un protestatar s-a urcat în copac


Scandal în faţa sediului PSD între protestatari, după ce mai mulţi membri ai Federaţiei Naţionale a Revoluţionarilor au mers în faţa partidului cerând jandarmilor să îi mute pe cei 10 protestatari aflaţi acolo, motivând că aceştia nu au autorizaţie.
Cei 10 protestatari, care purtau pancarte împotriva liderilor PSD, au venit la sediul partidului la ora începerii şedinţei Consiliului Naţional PSD, în jurul orei 14.00.
Printre ei şi fostul jurnalist Mălin Bot, care transmitea mesaje membrilor PSD, ce intrau în clădire, cu ajutorul unui sistem audio portabil.
La un moment dat, în faţa sediului PSD au apărut jandarmii, care i-au legitimat, dar şi câţiva membri ai Federaţiei Naţionale a Revoluţionarilor care spun că ei au autorizaţie de protest încă din 1 ianuarie în această zonă.
"Nu am de ce să tac. Te-am întrebat frumos. ca simplu cetăţean nu poţi dialoga? Primeşti vreun ban de undeva? Federaţia Naţională a Revoluţionarilor are autorizaţie de protest în faţa sediului PSD. Rugăm pe cei care nu au autorizaţie să protesteze în altă parte, în niciun caz aici unde noi avem autorizaţie începând din 1 ianuarie", a spus unul dintre membri federaţiei către un protestatar.
În întreg scandalul iscat, unul dintre protestatarii veniţi pentru legile justiţiei s-a urcat într-un copac în semn de protest că jandarmii vor să îl ridice şi să îl ducă la secţie pe Mălin Bot.
În cele din urmă, forţele de ordine l-au condus la secţie atât pe fostul jurnalist, cât şi pe o a doua persoană aflată în faţa sediului PSD.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu