>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Accident feroviar la Iaşi: Două persoane au murit după ce maşina în care se aflau a fost lovită de tren/ Circulaţia pe magistrala Suceava – Bucureşti, oprită


O maşină în care se aflau două persoane a fost spulberată, vineri, de un tren, în zona Paşcani – Muncel, judeţul Iaşi, ambii ocupanţi ai autoturismului murind pe loc. Circulaţia feroviară este oprită pe firul 2 al Magistralei 500 Suceava – Bucureşti, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Accidentul s-a produs la pasajul de trecere peste calea ferată la Paşcani-Muncel, în zona localităţii Cozmeşti.
Conform primelor date, trenul 1752, care circula pe ruta Suceava - Bucureşti Nord, a lovit în plin maşina, locomotiva şi primul vagon suferind avarii.
Potrivit autorităţilor, cei doi ocupanţi ai autoturismului şi-au pierdut viaţa.La locul accidentului s-au deplasat atât reprezentanţii SC CNCFR – Iaşi, cât şi Poliţia şi un echipaj al SMURD.
Din tren, nicio persoană nu a suferit leziuni.
"Asta se întâmplă când oamenii nu respectă indicatoarele feroviare, din păcate. Am mai distrus o locomotivă şi un vagon, că şi aşa aveam multe! Din păcate, şi doi oameni şi-au pierdut vieţile astăzi. Trebuie luate măsuri o dată pentru totdeauna, să se găsească o soluţie pentru a nu se mai întâmpla astfel de tragedii. Dar cine să ia la noi? Noi suntem specialişti în studii de fezabilitate", a spus şeful CFR Iaşi, Constantin Axinia.
Potrivit Centrului Infotrafic, circulaţia feroviară este oprită pe firul 2 al Magistralei 500, Suceava – Bucureşti, din cauza accidentului.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu