>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Cererea de revocare a celor doi poliţişti, trimisă la DNA cu Poşta Militară


Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, susţine că a trimis cererea de revocare a celor doi ofiţeri de poliţie judiciară de la DNA Ploieşti cu Poşta Militară, încă de marţi. Precizarea, după ce procurorul şef al DNA a susţinut că nu a primit încă solicitarea.

„Acea adresă a fost scrisă, datată cu data de 13 februarie. Atunci a ieşit de la semnat, de la mapă şi ea a fost expediată către DNA cu Poşta Militară. Cu acel mijloc de poştă foarte sigur. Că n-a primit-o doamna procuror şef , aş prefera să nu comentez, că a primit, că n-a primit”, a afirmat Carmen Dan.
Anterior, miercuri seara, Laura Codruţa Kovesi spunea că nu poate spune ce a hotărât în legătură cu cei doi poliţişti întrucât nu a primit încă solicitarea de la ministrul Carmen Dan, urmând a îi răspunde acesteia oficial.
Întrebată ce alte măsuri disciplinare va dispuse în cazul celor doi poliţişti sau dacă va sesiza Parchetul, Dan a răspuns: „Haideţi să vedem ce decide DNA referitor la solicitarea pe care MAI a transmis-o. Verificarea, cercetarea, răspunderea poliţiştilor detaşaţi la DNA este reglementată tot de ordonanţa care prevede organizarea şi funcţionarea DNA şi lucrul acesta să ştiţi că intră tot în atribuţiile procurorului şef (Laura Codruţa Kovesi - n.r.)”.Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a solicitat, marţi, procurorului şef DNA revocarea a doi poliţişti care apar în înregistrările care privesc activitatea DNA Ploieşti, anunţă miercuri Ministerul Afacerilor Interne (MAI). Ea a motivat demersul prin faptul că faptele sunt de o mare gravitate.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu