>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

CFR Călători: Mai multe trenuri, ANULATE. Întârzieri de 90 de minute în Gara de Nord: TABELA Sosiri- Plecări / Pe AEROPORTUL OTOPENI, mai multe curse înregistrau întârzieri


CFR Călători anunţă că, din cauza vremii nefavorabile, au fost anulate mai multe trenuri, fiind totodată înregistrate întârzieri de zeci de minute în Gara de Nord din Capitală.

"Câteva trenuri anulate, cel de Constanţa şi Craiova, dar traficul de pasageri este preluat de alte trenuri. Acum la Bucureşti Nord sunt întârzieri, dar asta e situaţia acum, ea se poate schimba în 10 minute. Întârzierile sunt ale unui tren de la Timişoara, alte două, unul de Craiova, altul de Buzău şi unul de Galaţi, care are întârziere 10 minute", a declarat, pentru MEDIAFAX, Alina Predescu, purtător de cuvânt CFR Călători.
La ora transmiterii ştirii, mai multe trenuri au întârziere la Gara de Nord din Capitală, cea mai mare întârziere fiind de 90 de minute, în cazul unui tren care trebuie să ajungă din Craiova.
TABELA SOSIRI / PLECĂRI Bucuresti - Gara de Nord CFR Călători mai informează, pe pagina de Facebook, că în contextul temperaturilor foarte scăzute şi al avertizărilor meteo de vreme rea trenurile vor circula conform reglementărilor specifice condiţiilor de iarnă, la nivelul sucursalelor Bucureşti, Galaţi, Braşov, Constanţa şi Craiova s-au instituit Comandamente de Iarnă.
Totodată, pe rutele Constanţa - Mangalia, Constanţa - Medgidia - Tulcea Oraş şi Ciulnita - Slobozia Veche se reduce numărul trenurilor, traficul de călători între aceste localităţi urmând să fie preluat de restul garniturilor din grafice. De asemenea, au fost anulate trenuri şi pe rutele Caracal-Corabia, Roşiori Nord - Turnu Măgurele şi Roşiori Nord - Zimnicea.
Pe aeroportul Otopeni mai multe curse înregistrau întârzieri luni dimineaţa
La ora transmiterii ştirii, la sosiri au întârzieri cursa Ryanair de la Berlin, care trebuie să aterizeze la 10.30, precum şi două curse de la Sofia, cea a companiei Tarom (10.55) şi cea a companiei Bulgaria Air (10.55).
La plecări cursa Ryanair care trebuia să decoleze spre Roma la 10.00 este anulată.
La Roma a nins pentru prima dată în ultimii şase ani, iar la Sofia sunt -7 grade şi ninge.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu