>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Cinci migranţi irakieni şi iranieni, ascunşi printre bagaje într-o remorcă, la Nădlac


Patru migranţi irakieni, între care un copil, şi un iranian au fost găsiţi ascunşi printre bagaje într-o remorcă, la Nădlac. Migranţii încercau să treacă fraudulos frontiera din România în Ungaria, pentru a ajunge într-un stat din Spaţiul Schengen.

Cetăţeanul român Marinel N., în vârstă de 45 de ani, din Gorj, s-a prezentat, în noaptea de joi spre vineri, la PTF Nădlac II - Csanadpalota, pentru a ieşi din România, conducând o autoutilitară care avea o remorcă acoperită cu prelată, ambele înmatriculate în Norvegia.
Cu ocazia controlului de frontieră efectuat asupra mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au constatat că în partea din faţă a remorcii acoperite cu prelată erau ascunse, printre bagaje, cinci persoane, doi bărbaţi, două femei şi un minor.
Din primele verificări s-a stabilit că cei în cauză sunt cetăţeni irakieni (două femei,un bărbat şi un minor) şi un bărbat iranian, cu vârste cuprinse între 9 şi 45 de ani. Toţi au declarat că intenţionau să treacă fraudulos frontiera din România în Ungaria, pentru a ajunge într-un stat din Spaţiul Schengen.Poliţiştii de frontieră au întocmit persoanelor în cauză acte de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, iar şoferului român, pentru trafic de migranţi, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie luate măsurile legale ce se impun.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu