>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Diferenţă ca de la cer la pământ între Halep şi Wozniacki! Gestul superb prin care Simona şi-a arătat respectul faţă de ultima adversară de la Doha


Turneul de la Doha ne-a oferit două meciuri care creează imagini contrastante cu Simona Halep şi Caroline Wozniacki, primele jucătoare ale clasamentului WTA. Fair-play-ul Simonei a ieşit în evidenţă după sfertul de finală cu Bellis, în timp ce Caroline a dat dovadă de o lipsă incredibilă de sportivitate la meciul cu Niculescu.
Diferenţă ca de la cer la pământ între Halep şi Wozniacki! Gestul superb prin care Simona şi-a arătat respectul faţă de ultima adversară de la Doha
Halep, aplauze pentru adversară
Simona Halep a avut o atitudine exemplară vineri seară, în condiţiile în care a încheiat accidentată meciul cu Catherine Bellis! În momentul în care crainicul i-a rostit numele lui Bellis, anunţând ieşirea din arenă a tinerei jucătoare, Halep a aplaudat-o în picioare pe americancă. A fost un gest cum rar se mai vede în tenis, prin care Simona a demonstrat că îşi respectă enorm adversara. Constănţeanca a învins-o pe Catherine cu 6-0, 6-4, dar la scurt timp şi-a anunţat retragerea din turneul de la Doha. 
Wozniacki a făcut un circ incredibil
Caroline Wozniacki este lider în ierarhia mondială, dar nu o întrece pe Simona Halep la capitolul fair-play. Jucătoarea nordică ar fi codaşă dacă s-ar întocmi un clasament al sportivităţii, după ce şi-a dat arama pe faţă într-un meci cu Monica Niculescu. Wozniacki a oprit partida din optimi, la scorul de 4-4, reproşându-i arbitrului că o deranjează ţipetele scoase de româncă. Mai scandalos a fost că daneza a imitat sunetele Monicăi, pe care a acuzat-o că încearcă să câştige trişând.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu