>
 • Politica

 • Economie

 • Sport

 • Actualitate

 • Editorial

 • Social

 • Dezvaluiri

‘MISCHIE, DIN NOU ÎN STARE FOARTE GRAVĂ!

Nicolae Mischie, fostul președinte al Consiliului Județean Gorj și al PSD Gorj, se află internat în stare foarte gravă într-un spital din București. Acesta are probleme cardiace, după ce, la  sfârşitul anului trecut, suferise  o intervenţie  chirurgicală  într-un spital  din Franţa, acolo unde  este stabilit, fiul său cel  mare, Alexandru  Mischie, medic specialist în cardiologie clinică, cardiologie intervenţională, echocardiografie cardiacă şi vasculară .Încă de la începutul anului 2018, starea de sănătate a lui Mischie s-a agravat, fiind internat în ianuarie la Târgu Jiu. În vara lui 2015, Mischie fusese transportat, cu un elicopter SMURD, la acelaşi spital din Bucureşti, după ce suferise un atac cerebral, iar  zvonul  că  ar  fi  decedat umpluse  oraşul  şi mas-media  locală. Din fericire,  acesta s-a refăcut şi a revenit acasă.
 Nicolae Mischie a fost ales membru al Camerei Deputaților din România în legislaturile 1990–1992 (din partea FSN) și 1992–1996 (din partea PDSR). În septembrie 1996 a demisionat din funcția de deputat pe data de 3 septembrie 1996 și a fost înlocuit de deputatul Ion Tomescu. Nicoale Mischie a fost ales președinte al Consiliului Județean Gorj, în perioada 1996––2004,ocupând atât funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj, cât și pe cea de președinte al filialei Gorj a PSD.
Nicolae Mischie a fost ales senator  de  Gorj  în legislatura 2000–2004 (tot din partea PDSR), și în decembrie 2000 a renunțat la mandat pentru a deveni președinte al Consiliului județean Gorj, fiind înlocuit de Ion Hîrsu. Nicolae  Mischie  a condus Consiliul Judeţean Gorj până în 2004, când DNA a deschis o anchetă împotriva sa şi nu a mai dorit să candideze.
M.B.

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

1 comment

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. ion sapun says:

  Bunul Dumnezeu sa-i dea sanatate.

   

Lasa un comentariu