>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Serena Williams, dezvăluire dramatică: Aproape că am murit după ce am născut. Şi acum trăiesc cu frică


Serena Williams, cea mai titrată jucătoare din Era Open, s-a aflat la un pas de moarte în urmă cu doar câteva luni! Dezvăluirea şocantă a fost făcută chiar de Serena, care şi-a deschis sufletul în faţa jurnaliştilor de la CNN.

Serena Williams (36 de ani) a povestit că starea ei de sănătate a fost una critică în luna septembrie, atunci când a născut-o pe fiica sa, Alexis Olympia. Marea campioană americană s-a temut pentru viaţa ei după ce a întâmpinat complicaţii la naştere.

"Aproape că am murit după ce am născut! Fiica mea s-a născut prin cezariană, după ce bătăile inimii i-au scăzut dramatic în timpul contracţiilor. Au urmat 6 zile de coşmar! Totul a început cu un embolism pulmonar, adică o situaţie în care una sau mai multe artere din plămâni sunt blocate de un cheag de sânge", a spus Serena

Fostul număr 1 mondial a mai spus că nefericitul episod a lăsat urme puternice în viaţa ei.
"În momentul în care am simţit că nu mai am aer, n-am mai stat nicio secundă şi am chemat asistentele. Medicii au descoperit în abdomenul meu un hematom mare. Când m-am întors acasă, la familie, a trebuit să-mi petrec primele şase săptămâni de maternitate în pat. Şi acum trăiesc cu frică din cauza istoricului meu vizavi de această problemă medicală", a încheiat deţinătoarea a 23 de titluri de Grand Slam.
Serena s-a recuperat foarte greu, neputând să îşi apere trofeul de la Australian Open în luna ianuarie. Tenismena a jucat un singur meci oficial după ce a născut, în Fed Cup, pierzând alături de sora Venus, scor 6-2, 6-3 pentru olandezele Lesley Kerkhove şi Demi Schuurs.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu