>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Simona Halep este din nou regina tenisului feminin: a revenit pe locul 1 mondial / Veşti bune şi pentru celelalte românce din Top 100 WTA


Noul clasament al Asociaţiei Tenisului Feminin (WTA) este condus de Simona Halep, jucătoarea care revine în fotoliul de lider mondial după numai patru săptămâni.

Simona Halep (7.965 de puncte) este din nou regina tenisului feminin, constănţeanca având un avans de 440 de puncte faţă de Caroline Wozniacki, ocupanta locului secund! Halep face încă o rocadă cu Wozniacki, după ce daneza a detronat-o pe 28 ianuarie, după finala de la Australian Open (7-6, 3-6, 6-4). A urmat o perioadă cu multe puncte de apărat pentru Caroline, iar Simona a profitat la maximum de această situaţie.

Halep a devenit a 21-a jucătoare din istorie care îşi recapătă coroana, demonstrând astfel că nu a ajuns întâmplător pe locul 1. Simona, care se află într-o perioadă de refacere, are asigurat locul 1 mondial pentru încă trei săptămâni. Indiferent de ce urmează să se întâmple în tenisul feminin, datorită diferenţei de puncte, ea nu va putea fi întrecută de nicio urmăritoare mai devreme de 19 martie, atunci când se încheie turneul de la Indian Wells.
Veşti bune şi pentru celelalte românce din Top 100 WTA, toate reuşind să avanseze în clasamentul dat publicităţii luni! Continuă ascensiunea Mihaelei Buzărnescu, care a câştigat o poziţie, atingând un nou maxim al carierei: 38 WTA! Sorana Cîrstea a urcat un loc şi se află pe 35 WTA, Irina Begu a făcut un salt de două locuri şi ocupă poziţia 36 WTA, Monica Niculescu a urcat trei locuri, până pe 72 WTA, iar Ana Bogdan câştigă o poziţie, venind pe 86 WTA.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu