>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Udrea, după conferinţa lui Kovesi: Cât tupeu să spui că nu e adevărat că DNA falsifică probe?


Fostul ministru, Elena Udrea, a scris miercuri, pe pagina sa de Facebook, după conferinţa de presă susţinută de şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi, a avut „tupeul” să nege că insituţia falsifică probe, deoare ştie că nu va păţi nimic.

„Vedeţi de ce e bine să ai dovezi cu nemernicii ăştia? Că ies cu senitate să repete că o maşinărie stricată, <<DNA nu falsifică probe>>. Asta mergea să o turuiti când v-am zis eu în 2015 că v-a dat bani şi v-a făcut cadouri Dorin Cocoş. Că nu mi-a trecut prin cap să păstrez chitanţe ori să filmez genţile cu bani. Aşa că, doamna procuror Moraru, a închis repede Denunţurile mele. Dar acum, când o ţară întreagă a văzut cum faceţi probe false, cât tupeu să ai să ieşi şi să spui că nu e adevărat??? Vă zic eu cât! Atât tupeu cât îţi da convingerea că orice s-ar întâmpla, oricât de grav ar fi, nu păţeşti nimic. Pentru că cei care te pot trage la răspundere sunt făcuţi pe ei de frică, nişte laşi şi nişte slugi.”, a scris Udrea, pe pagina sa de Facebook.
Aceasta a adăugat că, în acest moment, contează ce spun şi ce fac cei care conduc ţara, dar că aceştia par să nu existe.
„Ce spun Onea, Kovesi, Portocală etc. în acest moment nici nu mai contează. Contează ce spun şi fac cei care sunt aleşi să conducă ţară, să apere democraţia, să îi reprezinte şi să îi apere cetăţenii şi să îi apere instituţiile. Iar aceştia nu par că există! Dragnea, e atât de laş încât aruncă în aer tot pentru liniştea lui pe care şi-o tot negociază cu Coldea şi Kovesi şi ceilalţi, Johannis nici nu respiră de fricos ce e, Tăriceanu, de unul singur probabil a obosit, opoziţia e de rahat. Orban tremură la gândul că va fi condamnat în apel iar Blaga, cu un dosar pe rol şi el, aşteaptă să rezolve alţii problemele, ca întotdeauna. Halal bărbaţi, halal politicieni, halal lideri, vai de ţară care a încăput pe mâna lor! Nu e de mirare cât de uşor a putut prelua Sistemul puterea în România, cu aşa clasa conducătoare!”, a conchis Elena Udrea.Laura Codruţa Kovesi, procurorul şef al DNA, a declarat, miercuri, că DNA a acţionat conform legii, nefiind falsificate probe, susţinând că informaţiile din ultima perioadă reprezinta un atac care vizează îngenuncherea statului român şi umilirea societăţii.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu