>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Zăpada creează probleme pe şosea. Un autobuz şcolar cu 40 de elevi a derapat în şanţ

Un autobuz cu 40 de elevi care se deplasa spre un liceu din Rovinari, judeţul Gorj, a ajuns, marţi, într-un şanţ de pe marginea unui drum judeţean, după ce a derapat din cauza zăpezii de pe şosea, fără ca vreunul dintre copii să fi fost rănit. Administratorul drumului a fost amendat.


Purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Miruna Prejbeanu, a declarat, că în urma accidentului niciun elev nu a fost rănit.
Autobuzul a ajuns, marţi, într-un şanţ de pe marginea Drumului Judeţean 674 B, aflat în administrarea Complexului Energetic Oltenia.
Societatea a primit două amenzi în valoare de peste 10.000 de lei.
”Marţi, un autobuz cu elevi care se deplasa pe DJ 674 B, către Rovinari, într-o curbă a pierdut controlul volanului şi a ieşit în afara părţii carosabile, înclinându-se către şanţ. La scurt timp, autobuzul a fost repus pe carosabil şi a ajuns la destinaţie însoţit de două echipaje de Poliţie. Administratorul drumului a fost sancţionat cu 3.045 de lei, după ce luni a fost sancţionat cu 7.250 de lei, tot pentru că nu a deszăpezit drumul corespunzător. Societatea amendată este CEO, fiind un drum deviat. În autobuz se aflau 40 de elevi, cu preponderenţă ai Colegiului Gheorghe Tătărăscu din Rovinari. Nu au rezultat victime”, a spus Prejbeanu.
Judeţul Gorj se află sub avertizare cod portocaliu, fiind anunţate temperaturi foarte scăzute, atât noaptea, cât şi ziua.                                                                                                                                                                   Ionel Cilica-DEACONU

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu