>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Au început înscrierile în programul Aspire Academy pentru viitori lideri şi antreprenori


Înscrierile la ediţia anuală a programelor Aspire din cadrul organizaţiei Aspire România pentru elevi, studenţi şi tineri profesionişti din ţară şi din străinătate au început joi şi se vor încheia pe 15 aprilie, informează un comunicat.

În cadrul şcolii de vară, profesori de la universităţi precum Harvard, Stanford şi Georgetown ţin cursuri în engleză pentru tinerii participanţi. Alături de ei, în fiecare ediţie sunt invitaţi ca speakeri CEOs, antreprenori şi lideri din diverse domenii care îşi împărtăşesc experientele de succes, precum şi lecţiile învăţate pe parcurs.
Aspire se află la cea de-a 8-a ediţie şi reuneşte trei programe în paralel pentru diferite categorii de vârstă: Aspire Academy (12-19 Iulie), Aspire High School (13-17 Iulie) şi Aspire Professional (12-15 Iulie). Programele presupun o serie de prezentări, workshopuri şi proiecte de echipă pe subiecte precum leadership, antreprenoriat, public speaking, design thinking sau inteligenţă emoţională. Profesorii de tradiţie de la universităţi Ivy League vor fi prezenţi la programele Aspire şi în acest an.
Aspire a fost fondat în anul 2011 de absolvenţii universităţilor din Statele Unite şi Europa, precum Harvard, Princeton, Wharton şi Georgetown. Misiunea Aspire este să descopere şi să motiveze tineri lideri să îşi atingă potenţialul şi să contribuie la dezvoltarea societăţii.În jurul Aspire s-a creat o comunitate de peste 650 de alumni cu peste 37 de naţionalităţi diferite, cu vârste cuprinse între 15 şi 35 de ani, care organizează evenimente în Statele Unite, Marea Britanie sau Olanda şi beneficiază de o reţea de job-uri şi oportunităţi în România şi în străinătate.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu