>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Ciucu: Achiziţiile de la Poliţia Locală Bucureşti şi organizarea unui examen pentru o funcţie de director executiv, verificate de DNA / Reacţia Primăriei Capitalei | FOTO


Consilierul Ciprian Ciucu (PNL) a anunţat, luni, că DNA verifică achiziţiile Poliţiei Locale Bucureşti, dar şi organizarea examenului pentru funcţia de director executiv din Direcţia de Siguranţă şi Ordine Publică. Viceprimarul Aurelian Bădulescu a spus că toate documentele vor fi puse la dispoziţie.

Consilierul municipal Ciprian Ciucu, ales pe listele PNL, a publicat, luni, pe pagina sa de Facebook, un document atribuit Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), prin care se arată că procurorii cer documente reprezentanţilor Poliţiei Locale Bucureşti.
"Având în vedere cercetările care se efectuează în dosarul cu numărul de mai sus, vă solicităm să ne puneţi la dispoziţie , în copie conformă cu originalul, toate documentele pe care le deţineţi în legătura cu procedura achiziţiei de către unitatea dumneavoastră, în cursul anului 2017, a unui lot de încălţăminte (pantofi), a unui număr de 30 de autoturisme Dacia Duster şi a unei maşini de topit zăpada", se arată în adresa publicată de consilierul liberal Cristian Ciucu.
Potrivit aceluiaşi document, DNA verifică şi organizarea examenului pentru ocuparea funcţiei de director executiv în cadrul Direcţiei de Siguranţă şi Ordine Publică din cadrul Poliţiei.
"De asemenea, vă solicităm să ne înaintaţi, în copie conformă cu originalul, toate documentele pe care le deţineţi , în legătură cu desfăşurarea în anul 2017 a examenului de ocupare a funcţiei de director executiv în cadrul Direcţiei de Siguranţă şi Ordine Publică", se mai arată în adresa publicată.
Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, a precizat, pentru agenţia de presă MEDIAFAX, că Primăria Capitalei va pune la dispoziţie toate documentele solicitate.
"Ne-au cerut nişte documente şi noi le vom pune la dispoziţie absolut tot ce vor. În Poliţia Locală există anumiţi băieţi care au o culoare politică şi vor să facă rău instituţiei. Probabil s-au apucat ei să facă plângeri. Acele achiziţii ( maşinile Duster -n.r.) s-au făcut cu respectarea tuturor procedurilor. Vom vedea ce va dispune DNA", a declarat, pentru agenţia de presă MEDIAFAX, Aurelian Bădulescu.
(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu