>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Dancă: PNL s-a întâlnit,la Chişinău, cu reprezentanţi ai societăţii civile şi ai partidelor politice


Delegaţia PNL s-a întâlnit, luni, la Chişinău cu reprezentanţi ai societăţii civile şi conducerile partidelor din Republica Moldova, context în care liderul PNL, Ludovic Orban le-a cerut acestora să facă front comun pentru promovarea valorilor româneşti, a precizat Ionel Dancă, pe Facebook.

"Împreună cu delegaţia Partidului Naţional Liberal, condusă de preşedintele Ludovic Orban, ne-am întâlnit astăzi la Chişinău cu reprezentanţi ai societăţii civile şi cu conducerile partidelor din Republica Moldova, membri PPE (PAS, PDA, PLDM). În timpul discuţiilor, Ludovic Orban a amintit rolul Partidului Naţional Liberal în realizarea Unirii de la 1918. PNL a fost şi este partidul Unirii care îşi asumă şi sprijină continuarea proiectului de realizare a unui viitor comun european pentru toţi românii", a scris purtătorul de cuvânt al PNL, Ionel Dancă, pe Facebook.
La rândul lor, reprezentanţii comunităţii româneşti din Moldova au prezentat problemele politice cu care se confruntă ţara lor, a precizat Dancă.
"S-a vorbit în mod deosebit de capturarea statului de către un grup de oligarhi locali şi propaganda anti-românească sprijinită de grupuri de interese ruseşti. În acest context, preşedintele PNL a făcut un apel la toate forţele politice şi civice din Republica Moldova să facă un front comun pentru promovarea şi apararea valorilor naţionale româneşti democratice şi europene", a spus Dancă.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu