>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Decizia luată în cazul şoferului maşinii din care a fost aruncat un tânăr găsit ulterior mort pe o stradă din Piteşti


Şoferul maşinii din care a fost aruncat tânărul găsit ulterior mort, pe o stradă din Piteşti, este cercetat în stare de libertate. Poliţiştii din Argeş au deschis un dosar penal in rem pentru lăsare fără ajutor a unei persoane aflate în dificultate, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Argeş, Mădălin Zamfir, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, că şoferul care a condus maşina din care a fost aruncat tânărul găsit mort a fost audiat şi este cercetat în stare de libertate. Incidentul s-a petrecut în cartierul Teilor din Piteşti.
“Când a fost găsit tânărul, care are 20 de ani, era în maşină cu alte trei fete, toate minore. S-a stabilit că acestea nu au legătură cu cazul. În urma audierii, cercetările s-au extins şi acum trebuie să stabilim câte persoane au fost implicate, ce implicaţie au avut şi cum au participat. Şoferul este cercetat în stare de libertate”, a spus Zamfir.
Potrivit sursei citate, dosarul este in rem şi a fost deschis pentru moarte suspectă şi lăsare fără ajutor a unei persoane aflate în dificultate.“Pedeapsa pentru lăsare fără ajutor a unei persoane aflate în dificultate este de la trei luni la un an de închisoare sau amendă”, a spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Argeş.
Cauza decesului se va stabilit în urma necropsiei şi examenului toxicologic.
La audieri, susţin surse judiciare, şoferul a recunoscut ce s-a întâmplat şi le-a spus anchetatorilor că s-au speriat când tânărului i s-a făcut rău, cel mai probabil din cauza consumului de substanţe interzise, şi au decis să-l abandoneze în zona blocului în care locuia, acesta fiind găsit, ulterior, mort.
Tânărul aruncat din maşină avea 28 de ani şi a fost cercetat, anterior, într-un dosar trafic şi consum de droguri.
Duminică au fost organizate mai multe filtre în judeţul Argeş, după ce un tânăr a fost aruncat dintr-o maşină, iar apoi fost găsit mort. După aproape patru ore, jandarmii au identificat maşina şi l-au dus la audieri pe şofer.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu