>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Dragnea, despre legile justiţiei: Vrem să aducem legislaţia în normalitatea secolului XXI


Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, sâmbătă, la Congres, că în România este o atmosferă de „ură şi de conflic”, afirmând că, în cazul legilor justiţiei acest conflict se duce între PSD , care vrea să aducă legislaţia în normaliatea secolului XXI şi „adeversari”.

„Este o atmosferă de ură, de conflict (...) în cazul legilor justiţiei acest conflict se duce între noi care vrem să aducem legislaţia în normalitatea secolului XXI şi adversarii noştri care doresc să păstreze reţelele ilegale de păstrare a puterii (...)”, a declarat preşedintele PSD, Liviu Dragnea, la Congres.
Liviu Dragnea a afirmat că la Congresul PSD se vor stabili direcţii clare pentru „a reuni România”, pentru a stabili priorităţile de dezvoltare ale ţării.
Dragnea a afirmat că PSD trebuie să redea naţiunii „pofta de istorie”.
„Înainte din Marea Unire din 1918 clasa politică şi societatea, chiar dacă şi atunci erau răvăşite de suferinţa după război, au ştiut să treacă peste dezbinare, ură şi peste conflict. (...) Astăzi, la un secol de la acele evenimente ne află într-un blocaj (...) de viziune, de acţiune şi de voinţă. Este momentul să rupem acest blocaj, să ne găsim resursele de inteligenţă, de voinţă şi să redăm acestei naţiuni pofta de istorie, dorinţa de modernizare, de a merge înainte (...) nu cu şovăieli (...). Istoria ne trage de mânecă şi este bine să nu stăm cu mânile încrucişate, altminteri vom rămâne îngropaţi în micul nostru război politic de la ştirile de seară”,a afirmat Liviu Dragnea, explicând că „de aici porneşte nevoia PSD de a defini urgent nevoia de politica de viziune naţională”.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu