>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Elena Udrea: Am aşteptat şi eu, ca tot românul, pozele cu Sebi şi Codruţa. Dacă e joc, e de toată sila


Elena Udrea susţine că a urmărit interviul lui Sebastian Ghiţă, precizând că s-a aşteptat poze cu omul de afaceri şi cu procurorul şef al DNA. "Dacă vreţi să faceţi jocuri în continuare, gen “am poze dar nu le arăt dacă îmi închideţi toate dosarele pe care mi le-aţi inventat, e de toată sila", spune Udrea.

"Cu jocul acesta aţi făcut ca pozele să devină esenţiale pentru dovedirea cel putin a imoralităţii lui Kovesi, deşi în realitate nimeni nu are nicio îndoială că era în gaşcă cu toţi “penalii” ei de azi. Chiar dacă prin 2014 când comenta pozele cu mine şi Bica, se jura că e fecioara şi că ea nu s-a văzut niciodată în privat cu oameni politici. (...) Am aşteptat şi eu, ca tot românul, pozele cu Sebi şi Codruţa. (..) Deci, dacă pozele nu sunt date “din onoare”, aşa cum zicea deunăzi Ponta, atunci i-aş întreba, de ce pana mea le-aţi mai făcut??? De ce vorbiti despre ele şi despre contextul în care le-aţi realizat??? E de toata jena să le arătaţi “între patru ochi” domnului Cristoiu, în faţa camerei de filmat, ca să gireze cu credibilitatea domniei sale că există", a scris Elena Udrea pe Facebook.
Reacţia fostului ministru vine după ce fostul parlamentar Sebastian Ghiţă nu a făcut publică o presupusă poză cu şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi, preferând să o arate doar jurnalistului Ion Cristoiu, căruia i-a acordat un interviu la Belgrad.
"Aţi văzut că, astăzi, preşedintele ţării, unii îl simpatizăm, alţii nu, dar este preşedintele ţării, el văzând toate acele falsuri din instituţia doamnei Kovesi, auzindu-i pe procurorii de acolo, încă le mai zicem procurori, se duceau şi o întrebau, lucrau sub coordonarea dânsei. Domnul Iohannis, văzând toate aceste lucruri, a ales să o protejeze pe Kovesi", a spus Sebastian Ghiţă.
Ion Cristoiu: Eu v-am intrebat de fotografie. Fotografia mi-o arătaţi?
Ghiţă: Dumneavoastră da, dar nu cred că e momentul ca eu să fac ceva peste preşedintele ţării, peste deciziile instituţiilor din ţara mea, să provoc eu căderea sau menţinerea acestei doamne Kovesi.
V-o arăt acum ca să nu avem dubii asupra vizitei la mine acasă a doamnei Kovesi".
În acel moment înregistrarea se opreşte. Evenimentul Zilei a anunţat că va publica, în mai multe părţi, interviul cu Sebastian Ghiţă.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu