>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Mesajele politicienilor de 8 martie, pe Facebook: De la poze cu mame, la versuri din Vadim Tudor


Politicienii români s-au folosit de reţelele pentru a transmie urări femeilor de 8 Martie. Unii dintre ei au transmis mesaje pentru mame, iar alţii către „doamne şi domnişoare”, iar primarul general a postat câteva versuri din poezia „Mulţumesc, iubită mamă”, scrisă de Vadim Tudor.

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a postat, joi, o fotografie făcută în timp ce le oferea flori jurnalistelor acreditate la Cotroceni.
„8 Martie, o zi specială în care dăruim cu plăcere flori femeilor şi le arătăm, o dată în plus, respectul şi preţuirea noastră. La mulţi ani!”, a scris preşedintele României.
Printre politicienii care au transmis mesaje pe Facebook de 8 martie este şi primarul general al Capitalei şi membru PSD, Gabriela Firea, care a postat o fotografie cu mama ei şi versuri scrise de Vadim Tudor.„Multumesc iubita mamă, Steaua mea din zori de zi/Fara tine-mi este teama, Ca planeta s-ar răci..”. La multi ani, mama!! Multumesc pentru cum ne-ai crescut pe noi, cei patru copii, si pentru cum iti iubesti toti nepoteii. Pentru toate mamele din tara, un gand sincer de sanatate, implinire, vesti bune! Pentru toate doamnele si domnisoarele, o raza de soare si o floare proaspata din primavera”, a scris, Gabriela Firea, pe Facebook.
„Doamnelor şi domnişoarelor, 8 Martie să vă dăruiască soare în viaţă şi zâmbete pe chip. La mulţi ani!”, este mesajul postat de Traian Băsescu.
„Doamnelor şi domnişoarelor, pe 8 martie vă arătăm, în mod deosebit, respectul şi aprecierea pe care vi le purtăm, dar ştiţi că, de fapt, vă suntem recunoscători pentru fiecare zi în care ne sunteţi alături. La mulţi ani!”, a scris preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea.
Printre femeile politican care au transmis mesaje pe Facebok de 8 martie este şi prim-vicepreşedintele PNL, Raluca Turcan: „Astăzi vă propun să ne gândim şi la femeile extraordinare care acum mai bine de 100 de ani aveau curajul să se ridice împotriva sistemului şi a prejudecăţilor, să ceara drepturi echivalente cu cele ale bărbaţilor pentru a trăi într-o lume a egalităţii de şanse. Lupta lor trebuie preţuită şi continuată. Tema ONU sub care stă anul acesta Ziua Internaţională a Femeii este: „Acum e momentul: activiştii urbani şi rurali transformă viaţa femeilor”. Avem aşadar, datoria să ne gândim la toate femeile, sa căutam soluţii pentru a le îmbunătăţi viaţa, pentru a le ajuta. Dragile mele, vă doresc să fiţi mai bune, mai solidare, mai puternice şi să nu vă lăsaţi date la o parte! La mulţi ani, dragile mele doamne!”.
Fostul premier Victor Ponta a postat o fotografie cu soţia, Daciana Sârbu, dar şi cu mama lui.
„La multi ani şi tot binele din lume pentru toate doamnele, domnişoarele - fiicele, soţiile, surorile şi, mai ales, pentru mamele noastre. Ps - revăzând această fotografie am un gând special pentru toate doamnele care atunci au fost alături de mine şi familia mea la Sala Palatului - a fost cel mai emoţionant moment din viaţa mea politică”, a scris Victor Ponta.
Un alt fost premier, Sorin Grindeanu, a scris că se bazează pe fiul lui „care va avea grijă, de 8 martie, de fetele din familie”.
„Azi, de 8 martie, nu sunt acasă, la Timişoara. Dar ştiu că fiul meu, Mihai, e bărbat de nădejde şi are grijă de fetele noastre, Mihaela şi Sofia. Un 8 martie minunat tuturor doamnelor şi domnişoarelor!”, a scris Grindeanu.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu