>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Naomi Osaka: Să o înving pe Simona cu un astfel de scor e mai mult decât mi-am dorit / Halep: Nu am fost pregătită să joc acest meci şi am evoluat prost


Jucătoarea japoneză Naomi Osaka, locul 44 WTA, a dezvăluit că nu se aştepta să o învingă pe Simona Halep atât de clar, scor 6-3, 6-0, şi a explicat cum a reuşit să obţină acest succes.

"Am încercat să îmi pun în aplicare planul de joc. Să întâlnesc pe cineva atât de bun ca Simona şi să înving cu un astfel de scor e mai mult decât mi-am dorit. Planul a fost să trimit cât mai multe mingi înapoi, să fiu mai consistentă. Asta nu mi-a reuşit la Australian Open, unde am pierdut. O să mă antrenez pentru finală, nu am timp pentru altceva în ziua liberă. Sunt recunoscătoare că fanii m-au susţinut pe toată durata partidei şi sper să o facă şi în ultimul act", a declarat Osaka.
La rândul ei, Simona Halep, liderul mondial, s-a declarat dezamăgită de evoluţia avută, sâmbătă dimineaţă, contra japonezei Naomi Osaka, dar a mărturisit că este mulţumită de parcursul avut la turneul pe care l-a câştigat în 2015.
"Nu am fost pregătită să joc acest meci şi am evoluat prost. Partea bună este că am jucat semifinale, după multe săptămâni de pauză. E o înfrângere greu de digerat, însă îmi voi reveni, mâine e o nouă zi. Am jucat bine până la 4-3, dar apoi mi-am pierdut concentrarea, nu ştiu de ce", a spus Halep.În finală, Naomi Osaka, în vârstă de 20 de ani, o va întâlni, duminică, pe rusoaica Daria Kasatkina, de aceeaşi vârstă. Aflată pe locul 19 WTA, Kasatkina a învins-o, sâmbătă dimineaţă, scor 4-6, 6-4, 7-5, pe americanca Venus Williams, cap de serie numărul 8 şi locul 8 WTA, la capătul unui meci care a durat două ore şi 50 de minute.
"Nu sunt surprinsă să văd două jucătoare de 20 de ani în finala de la Indian Wells. Ambele joacă foarte bine şi merită să joace în ultimul act al turneului", a adăugat prima jucătoare a lumii.
Simona Halep, liderul mondial, a fost eliminată în semifinalele turneului Premier Mandatory de la Indian Wells, după ce a pierdut, sâmbătă dimineaţă, cu scorul de 6-3, 6-0, în faţa japonezei Naomi Osaka.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu