>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

RĂZBOI TOTAL, „CU PARUL”, ÎNTRE PUTERE ŞI OPOZIŢIE!

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat că liberalii trebuie să le facă opoziţie social-democraţilor, „dând cu parul” în aleşii locali ai PSD, iar cine nu are puterea să o facă trebuie să abandoneze şi să lase locul altcuiva. 

Mesajul, extrem de  belicos, a fost transmis duminică, tuturor participanţilor la reuniunea Consiliului Naţional al PNL de la Palatul Parlamentului şi trebuie aplicat în fiecare județ, iar Gorjul nu face excepție. Ceea ce ne îndreptăţeşte să credem că, de astăzi, la adresa liderilor PSD Gorj se va dezlănţui un atac fulminant din partea liderului PNL Gorj, deputatul Dan Vîlceanu.
“Vreau să văd fiecare lider judeţean cum dă cu parul în preşedintele Consiliului Judeţean PSD, în primarul PSD, în prefectul PSD, în toţi şefii de deconcentrate (!!!). Cine nu are putere, să abandoneze de acum, să-l lase pe altul mai puternic şi mai curajos. Nu-mi doresc să iau nicio măsură de sancţionare a nimănui, dar nici nu pot să accept ca unii să demită pe nepusă masă primari de municipii aflaţi în funcţie. Ce alt serviciu mai mare poţi să-i faci PSD într-un municipiu decât să-l demiţi din funcţia de preşedinte al organizaţiei municipale pe primarul PNL? Să terminăm cu astfel de prostii şi cu astfel de decizii care sunt luate fără nicio noimă. Dialog, comunicare, solidaritate sunt fundamentale. Nu o luaţi ca un avertisment, dar voi lua măsurile care se impun pentru a avea garanţia că PNL va câştiga alegerile”, a continuat Orban cu ameninţările şi declaraţiile  belicoase  la  adresa  social-democraţilor. El a arătat că PNL trebuie să pornească o ofensivă aşa cum nu a făcut niciodată. “Trebuie să lăsăm de-o parte agendele personale. Cea mai bună modalitate ca obiectivul tău de carieră să fie realizat este să fii într-un partid puternic, care câştigă alegerile. Trebuie să pună toţi osul la treabă, nu numai unii să ducă greul bătăliei, în timp ce alţii stau binişor şi se uită, aşteptând eventual să-şi rupă gâtul cei care se bat pentru partid”, a afirmat liderul PNL. În cadrul reuniunii dela Palatul Parlamentului, Orban a transmis că nu mai acceptă „blaturile” cu PSD. „Sunt un nostalgic după vremea cavalerismului. Mi-aş fi dorit foarte mult ca bătălia între noi şi PSD să se câştige printr-un duel între mine şi Dragnea, numai că Dragnea fuge, normal. Niciodată nu o să accepte să intre într-o bătălie şi într-o dezbatere unu la unu cu mine, fiindcă el se simte bine acolo, în spatele gardurilor, în spatele cordoanelor de jandarmi, cu o mulţime de indivizi care îl adulează numai pentru ceea ce le oferă. Bătălia cu PSD nu se va câştiga aşa. Se va câştiga cu infanteria, cu fiecare membru, cu oastea, iar oastea trebuie trezită şi ridicată la luptă. (…) Gata cu blaturile cu PSD! V-o spun din capul locului”, a conchis Ludovic Orban.
B.M.

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu