>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Tarom a lansat oficial cursele Timişoara – Iaşi şi retur. Care este preţul biletelor


Compania Tarom a lansat oficial, duminică, zborurile Timişoara – Iaşi şi retur, care vor avea o frecvenţă de patru curse pe săptămână, iar preţul unui bilet începe de la 20 de euro.

Lansarea oficială a zborurilor Timişoara – Iaşi şi retur s-a realizat, duminică, în prezenţa directorului general al companiei Tarom, care a aterizat pe Aeroportul Internaţional Timişoara cu prima cursă operată pe această rută.
„Tarom este compania care uneşte. Ne bucură foarte mult atunci când reuşim să devenim un veritabil liant între românii de pretutindeni. Mi-aş dori să se reţină faptul că de astăzi (n.r.), un zbor cu Tarom reprezintă cel mai scurt drum dintre Timişoara şi Iaşi. În mai puţin de două ore, pasagerii ajung la destinaţie. Noi considerăm că românii merită o companie naţională care să dezvolte zborurile interne, pentru că aici este un segment de public care a fost neglijat în ultimii ani. În acelaşi timp, avem încredere că toate aceste curse vor fi profitabile pentru companie”, a declarat, directorul general al companiei Tarom, Wolff Werner Wilhelm.
Potrivit directorului general al Tarom, în cel mult două săptămâni, vor fi anunţate şi primele zboruri internaţionale care vor fi operate de pe Aeroportul Internaţional Timişoara.“Mă bucur că am posibilitatea să lansez acest zbor Timişoara – Iaşi. Mă bucur că în anul Centenarului, Tarom-ul va reveni iarăşi ca şi companie şi sper să fie compania care reuneşte România. Domnul Idolu (n.r . directorul Aeroportului Timişoara) a vorbit despre nişte curse care vor zbura din Timişoara înspre extern. Eu spun că nu o să dureze mult, în maxim două săptămâni vă vom spune ce zboruri vor fi operate din vara acestui an şi, cu siguranţă, din toamnă în mod regulat şi spre alte destimaţii”, a afirmat Wolff Werner Wilhelm.
Directorul general al Tarom a mai precizat că un bilet pe ruta Timişoara – Iaşi costă de la 20 de euro în sus. Cursele Tarom au început să opereze de la Timişoara de duminică cu o frecvenţă de patru curse pe săptămână (spre/dinspre Iaşi). Timişorenii vor zbura cu aeronave mici, de tip ATR. Potrivit reprezentanţilor aeroportului timişorean, numărul pasagerilor dintr-o singură cursă este cuprins între 50 şi 70.
"Legătura aeriană cu Iaşiul, cel mai mare oraş din estul României, nu face doar o punte istorică şi geografică între cele două regiuni, Banat şi Moldova, dar oferă şi mobilitate, dinamism, oportunităţi de noi afaceri în interesul părţilor, schimb de experienţă culturale, educaţionale, medicale s.a. între cetăţeni, posibilităţi mai mari de colaborare şi toate într-un timp mult redus de transport”, a declarat directorul Aeroportului Internaţional Timişoara, Dan Idolu.
Începând din 26 martie, compania va introduce şi cursele Cluj – Timişoara-Cluj cu o frecvenţă de trei curse pe săptămân[, în zilele de luni, miercuri şi vineri.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu