>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Video BREAKING | Legile JUSTIŢIEI, adoptate de Camera Deputaţilor / Opozitia a criticat graba cu care au fost trecute


Camera Deputaţilor a adoptat, marţi, legile justiţiei, reexaminate în Parlament ca urmare a Deciziilor CCR.
Legea pentru modificarea Legii 304/2004 privind organizarea judiciară a fost adoptată cu 182 de voturi "pentru" şi 91 "împotriva".
Legea pentru modificarea Legii 303/2004 privind statutul judecătorilor şi procurorilor a fost adoptată cu 190 de voturi "pentru" şi 98 "împotrivă".
Legea pentru modificarea Legii 317/2004 privind organizarea şi funcţionarea CSM a fost adoptată cu 189 de voturi "pentru" şi 101 "împotrivă".USR a protestat, marţi, în plenul Camerei Deputaţilor, la dezbaterea legilor justiţiei, purtând tricouri care pe spate aveau inscripţionate mesajul „#Fără Penali”, la cererea liderului deputaţilor PNL, aceştia s-au întors cu spatele la prezidiu, unde stateau aleşii PSD-ALDE.
Tot în plen, PNL a anunţat că procedura de adoptare a legilor speciale va fi contestată la Curtea Constituţională.
Legile, adoptate pe articoleCamera Deputaţilor a adoptat, marţi, pe articole legile justiţiei, reexaminate în Parlament ca urmare a deciziilor CCR, urmând ca acestea să ajungă la vot final, graba cu care au fost adoptate fiind criticată de opoziţie. 
Legea 303/2004 privind statutul judecătorilor şi procurorilor, Legea 304/2004 privind organizarea judiciară şi Legea 317/2004 privind organizarea şi funcţionarea CSM au fost adoptate pe amendamente în şedinţa de plen a Camerei Deputaţilor, urmând ca plenul să se reunească pentru vot final în jurul orei 13:00.
USR a protestat, marţi, în plenul Camerei Deputaţilor, la dezbaterea legilor justiţiei, purtând tricouri care pe spate aveau inscripţionate mesajul „#Fără Penali”, la cererea liderului deputaţilor PNL, aceştia s-au întors cu spatele la prezidiu, unde stateau aleşii PSD-ALDE.
Tot în plen, PNL a anunţat că procedura de adoptare a legilor speciale va fi contestată la Curtea Constituţională.
(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu