>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Video Dragnea, către noii membri ai conducerii PSD: Să nu consideraţi funcţiile nişte oportunităţi pentru proiecte personale


Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, le-a cerut, luni, noilor membri ai conducerii partidului să evite situaţiile generate de precedesorii lor care considerau că poziţiile din PSD reprezintă ”nişte oportunităţi pentru proiecte personale de imagine în dauna partidului”.
”Vă sugerez să comunicaţi mult mai aplicat şi atunci când comunicaţi să spuneţi lucruri şi să nu mai avem situaţii în partid când colegi din conducere considerau că poziţiile pe care le-au ocupat în urma unor alegeri, a unor numiri, au însemnat de fapt nişte oportunităţi pentru proiecte personale de imagine în dauna partidului”, a declarat, în prima şedinţă a conducerii PSD, liderul partidului, Liviu Dragnea.
El le-a cerut noilor membri ai conducerii PSD să citească ”cu atenţie” încă o dată documentele pe care social-democraţii le-au aprobat la congres, proiecte pe care şi le-au asumat şi care au avut susţinerea unanimă a delegaţilor congresului.
”Fiecare dintre dumneavoastră va avea o implicare foarte bine definită, foarte clară, în gestionarea şi realizarea acestor proiecte care nu sunt proiecte pentru PSD, sunt proiecte pentru România. Vreau, de asemenea, să înţelegeţi că această responsabilitate pe care aţi primit-o având în spate încrederea colegilor dumneavoastră atât în întregul congresului, cât şi la nivel de regiune înseamnă că delegaţii de la congres, colegii noştri, v-au trimis la muncă penturu că au încredere în dumneavoastră. Pentru vicepreşedinţii regionali, toţi trebuie să înţelegeţi că membrii de partid în acele regiuni aşteaptă de la dumneavoastră sprijin, implicare mai mare nu numai pentru judeţele din care faceţi parte, aşteaptă de la dumneavoastră să nu aveţi altă atitudine decât atitudine de colegi, să ne ajutaţi şi pe cei care suntem în Parlament. Şi pe cei care sunt în Guvern ca în judeţele din regiunea fiecăruia dintre dumneavoastră ceea ce adoptăm în Parlament, ceea ce aprobă Guvernul să fie comunicat pentru opinia publică din fiecare judeţ, Trebuie să înţelegeţi că nu este o bătălie foarte simplă, este o bătălie între comunicarea corectă pe care vrem şi trebuie sa o facem noi şi baraj de comunicare care va fi ridicat mereu de către adversarii noştri”, a adăugat Dragnea.Preşedintele PSD le-a mai spus celor prezenţi că el a rămas ”acelaşi”.
”În mine veţi găsi un sprijin în toate situaţiile dificile, dar tot de la mine veţi primi şi nemulţumirile care nu vor fi neaparat numai ale mele, poate eventual ale colegilor noştri ”, a mai spus Liviu Dragnea.
Membrii Biroului Permanent Naţional al PSD s-au întrunit, luni, la sediul partidului într-o întâlnire informală.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu