>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Vlad Cosma s-a prezentat la Parchetul General ca să depună noi înregistrări, declaraţii şi probe


Fostul deputat Vlad Cosma s-a prezentat, luni, la Parchetul General, pentru a depune noi documente în legătură cu plângerea penală pe care a depus-o împotriva a patru procurori de la DNA Ploieşti, printre care Lucian Onea şi Mircea Negulescu.

"Am să depun noi înregistrări, noi înscrisuri, noi declaraţii, noi probe şi am să depun un document, nu vi-l arăt, este aici, pe care îl am de la domnul Onea Lucian şi de la domnul Negulescu , pe care l-am păstrat în original. Am să îl depun în faţa procurorului de caz pentru a cere să se constate autenticitatea documentului şi să încercăm să vedem dacă amprentele celor doi procurori sunt pe documentul acela. (..) Era un document despre care nu pot să dau detalii. Era de la domnul Onea, care i l-a dat domnului Negulescu, care mi l-a dat mie şi eu l-am păstrat. (...) L-am păstrat în original, gândindu-mă la vremea respectivă că într-o zi va fi nevoie să dovedesc aceste lucruri", a declarat, la intrarea în Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (PÎCCJ), Vlad Cosma.
Fostul deputat a precizat că nu a fost chemat încă la DNA în dosarul în care este acuzat de şantaj.
"Sunt multe (înregistrări -n.r.), le voi depune în continuare. Joi, în această săptămână, sunt citat la Inspecţia Judiciară. Nu am fost plecat din ţară. În fiecare săptămână aud că sunt în Costa Rica, în Madagascar, schimb avioanele, v-am spus că sunt acasă", a mai spus Cosma.Fostul deputat a depus pe 9 februarie o plângere împotriva procurorilor Giluela Diaconu, Alfred Savu, Lucian Onea şi Mircea Negulescu, ultimul fiind recent exclus din magistratură. El îi acuză pe procurori de compromiterea intereselor justiţiei, cercetare abuzivă, represiune nedreaptă, abuz în serviciu şi constituirea de grup infracţional organizat.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu