>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Dăncilă: Am scos prima carte cu investiţii strategice; am cerut evaluarea ataşaţilor comerciali

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, luni, că este pentru prima dată când Guvernul a publicat o carte a investiţiilor strategice în România şi că acest lucru arată că "tratează foarte serios problema", afirmând că a cerut şi o evaluare a tuturor ataşaţilor comerciali.

„Este pentru prima oară când am scos o carte cu investiţii strategice în România pentru ca atunci când cineva vrea să investească noi să putem pune la dispoziţie ce investiţii se pot face în România, unde se pot face aceste investiţii. Astfel încât să putem să avem o proiecţie a ceea ce avem nevoie şi investiţiile să se plieze pe ceea ce are nevoie România. (...) Asta arată faptul că suntem foarte preocupaţi de investiţii în România, tratăm foarte serios această situaţie (...)”, a declarat premierul Viorica Dăncilă, la RomâniaTV.
Viorica Dăncilă a precizat că a cerut evaluarea tuturor ataşaţilor comerciali. „Atât în discuţiile bilaterale, prin intermediul miniştrilor, a ataşaţilor comerciali şi aici o mică paranteză - am cerut evaluarea tuturor ataşaţilor comerciali să vedem cum s-au implicat, cum au promovat România, cum au promovat proiectele din România pentru că dacă eşti ataşat comercial înseamnă că totuşi trebuie să ai o muncă pentru promovarea ţării tale şi a proiectelor economice”, a răspuns Dăncilă, întrebată dacă această "Carte a investiţiilor strategice" va fi şi promovată.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu