>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Dăncilă, un nou răspuns pentru Iohannis, după ce preşedintele i-a cerut demisia: Viaţa merge înainte/ Ce a răspuns la acuzaţia că este "marioneta lui Dragnea"

Premierul Viorica Dăncilă a spus, luni seară, că îşi propune să ducă mai departe implementarea programului de guvernare şi că "viaţa merge înainte" în contextul în care preşedintele Klaus Iohannis i-a cerut, vineri, demisia din funcţia de prim-ministru.

"Categoric, pentru mine viaţa merge înainte şi duc mai departe implementarea programului de guvernare, un program aşteptat de români", a spus Viorica Dăncilă într.un interviu acordat România TV.Klaus Iohannis a cerut, vineri, demisia premierului Viorica Dăncilă.
"Eu retrag încrederea doamnei Dăncilă. După cum am spus, pe 29 ianuarie Guvernul a fost investit. Au trecut aproximativ 3 luni de atunci, 3 luni după care pot să trag o concluzie. Doamna Dăncilă nu face faţă poziţiei de Prim-ministru al României şi transformă astfel guvernul într-o vulnerabilitate pentru România. De aceea, solicit public demisia doamnei Dăncilă din funcţia de Prim-ministru al României", a spus preşedintele Iohannis.
Dăncilă, despre faptul că este numită „marioneta lui Dragnea”: Trebuie să îi laşi să vorbească
Premierul Viorica Dăncilă a comentat, luni, faptul că este numită frecvent „marioneta lui Dragnea”, afirmând că „merge mai departe” şi că „a ajuns la concluzia că trebuie să îi laşi să vorbească”.

„Este normal că nu mă bucură aceste lucruri, dar în acelaşi timp am ajuns la concluzia că trebuie să îi laşi să vorbească, pentru că dacă nu au alte lucruri legate de guvernare, legate de obiective majore, îşi caută în lucruri mărunte să arunce cu noroi în anumiţi oameni pentru că aşa au fost învăţaţi. Eu merg mai departe, încerc să ignor aceste lucruri şi când îi văd aşa de înverşunaţi pe lucruri atât de mărunte îmi dau seama că merg pe direcţia bună”, a declarat Viorica Dăncilă, la RomâniaTV.
Viorica Dăncilă a mărturisit că "încearcă să îşi păstreze calmul". "Nu pot să spun că anumite lucruri trec impasibil pe lângă mine. Nu! Sunt anumite lucruri care într-adevăr mi se par..., nu-mi vine să cred că cineva poate gândi aşa. Dar, în acelaşi timp, caut să-mi păstrez echilibrul, am o datorie, sunt premierul României şi trebuie să fiu un om echilibrat şi să încerc să ignor anumite lucruri", a spus Dăncilă.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu