>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Dragnea, replică la criticile lui Iohannis: A prezentat o listă de minciuni. Este un limbaj sub nivelul unui preşedinte al României/ Ce spune despre cerera de DEMISIE pentru Dăncilă

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, referitor la criticile aduse la preşedintele Klaus Iohannis în legătură cu situaţia economică a ţării, că şeful statului a prezentat o listă cu minciuni, menţionând că Iohannis are un limbaj "sub nivelul unui preşedinte al României".


"Iohannis a prezentat o listă de minciuni (..) Este un limbaj sub nivelul unui preşedinte al României, dar e o decizie asumată şi fiecare va suporta consecinţele", a declarat Liviu Dragnea la Antena 3.
"Am auzit că a folosit o expresie << e un fel de magie>>. Şi anul trecut am primit aceleaşi critici, tot de la specialitatea Cotrocenilor, că nu se poate să scazi taxe şi impozite şi să ai creştere economică. S-a dovedit că se poate. (..) Nu e vorba de magie, e un program bine fundamentat. Putem vorbi de magia neagră inclusiv a guvernului tehnocrat", a mai spus Dragnea.
Preşedintele PSD susţine că şeful statului a criticat programul de guvernare pentru a justifica cererea de demisie a premierului Viorica Dăncilă.
"În ceea ce priveşte datele ecoonomice, financiare, colectarea la buget, suntem în crestere. Evolutia este pozitivă. Cu toate atacurile publice ale preşedintelui Iohannis, Guvernul îşi va implementa programul de guvernare. Aceasta ieşire a avut mai multe obiective. În primul rând, să justifice cererea de demisie a doamnei Dăncilă pentru a nu se mai rostogoli că a cerut demisia pentru că a făcut vizita în Israel. Este foarte greu să nu realizăm că este o implicare politică aşa cum nu ar trebui să aibă un preşedinte, că s-a referit la PSD, nu mai vorbim de mine, că sunt ţinta preşedintelui de doi ani de zile", a mai spus liderul PSD.
Preşedintele PSD a precizat că a avut o discuţie cu premierul şi că Viorica Dancilă va susţine o conferinţă de presă privind situaţia economică.
Dragnea, despre cererea lui Iohannis: Nu putem schimba premierii ori de câte ori vrea preşedintele
Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni seara, că premierul Viorica Dăncilă nu va demisiona, precizând că nu se pot schimba premierii "ori de câte ori vrea preşedintele". Precizarea, în contextul în care Klaus Iohannis a cerut din nou demisia Vioricăi Dăncilă.
"Doamna prim-ministrul nu poate demisiona că îl deranjează pe preşedintele Iohannis un program de guvernare care produce efecte bune", a declarat Liviu Dragnea la Antena 3.
Liderul PSD a precizat că programul de guvernare produce efecte bune, context în care "doamna prim-ministrul nu are de ce să demisioneze"
"S-a discutat şi azi ,are susţinere. Nu putem să schimbăm premierii de câte ori vrea preşedintele", a mai spus Dragnea.
Klaus Iohannis a cerut, luni, din nou, demisia premierului Viorica Dăncilă.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu