>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

O femeie şi-a înjunghiat presupusul amant după ce cei doi au fost surprinşi de iubitul femeii

Un tânăr din localitatea vasluiană Tutova a ajuns la Spitalul Bârlad în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce a fost înjunghiat de către o femeie, în casa acesteia. Surse locale spun că cei doi erau amanţi şi au fost surprinşi de concubinul femeii, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Tânărul de 28 de ani din satul Coroi, comuna Tutova, judeţul Vaslui, a fost înjunghiat de o vecină în vârstă de 48 de ani, în spate şi pe mâini, în momentul în care concubinul suspectei a intrat peste cei doi în casă.
”Cei doi se aflau în locuinţa femeii şi se cunoşteau. Femeia a fost surprinsă de bărbat şi, atunci, l-ar fi înjunghiat pe tânărul cu care era”, a declarat duminică, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui, Silvia Manta.
Potrivit acesteia, nu a fost depusă nicio plângere, dar se va întocmi un dosar penal pentru lovire sau alte violenţe şi, în eventualitatea în care nu se va depune deloc o plângere prealabilă, dosarul va fi clasat.Conform unor surse locale, tânărul înjunhiat ar fi avut o relaţie cu femeia, iar după incident a mers la băut, moment în care a fost sfătuit de către un prieten de pahar, care l-a văzut sângerând, să meargă la Spitalul Bârlad.
Iniţial, tânărul a mers la Centrul de Permanenţă din Tutova, unde a primit primele îngrijiri medicale, până la sosirea ambulanţei. Ulterior, el a fost dus la Compartimentul de Primiri Urgenţe Bârlad, în condiţiile în care avea mai multe leziuni.
Tânărul a rămas internat la Secţia Chirurgie.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu