>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Ploi, descărcări electrice şi grindină în următoarele zile. Când se va ameliora vremea

Administraţia Naţională de Meteorologie a anunţat că, în weekend, în special, în centru, est şi vest, vor fi ploi cu descărcări electrice şi intensificări ale vântului, precizând că temperaturile vor ajunge la 26 de grade. La începutul săptămânii viitoare vremea se va ameliora

„Atât sâmbătă cât şi duminică va fi o vreme în general instabilă. Vor fi înnorări temporal accentuate şi se vor semnala averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Sâmbătă, în cea mai mare parte a ţării şi în regiunile central-estice şi sud vestice, temperaturile maxime vor fi între 17 şi 26 de grade. În weekend, izolat, putem avea cantităţi de apă ceva mai însemnate pe arii restrânse şi condiţii de grindină”, a declarat, pentru MEDIAFAX, meteorologul de serviciu, Dinu Mărăşoiu.
De asemenea, vreme instabilă va fi şi la munte unde temperatura va ajunge până la 26 de grade.
„Duminică vremea se menţine în general instabilă. Ploile o să fie în special în zonele montane şi submontane, dar local şi în sudul şi sud estul ţării, inclusiv pe litoral. Temperaturile vor fi între 18 şi 26 de grade. În ansamblu vremea instabilă se face simţită şi la munte. (...) Pe litoral încep să apară norii, iar după-amiază va ploua. Temperaturile în aer vor fi de 21-22 de grade, apa mării va fi în jur de 15 grade”, a adăugat meteorologul.Potrivit sursei citate, în Capitală, în următoarele două zile, temperaturile vor fi normale pentru această perioadă, valorile maxime atingând 20-23 de grade. Vremea va fi instabilă cu ploi şi posibile descărcări electrice.
„În capitală termometru va ajunge la 20-23 de grade şi aici vom avea atât sâmbătă cât şi duminică ploi cu posibile descărcări electrice. Duminică temperatura maximă va ajunge la 24-25 de grade. (...) Luni şi marţi în capitală vom avea în jur de 20 de grade, iar condiţiile de ploaie sunt mai reduse şi s-ar putea să nu plouă deloc”, a precizat Dinu Mărăşoiu.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu