>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Poliţist dat în consemn la frontieră după ce a fugit de procurori

Un poliţist din Dolj este căutat de colegii săi după ce a fugit de la Parchet, unde urma să fie audiat. El este inculpat într-un dosar în care este acuzat, alături de alţi poliţişti, că ar fi bătut un bărbat la sediul Poliţiei, iar apoi l-ar fi ameninţat să nu depună plângere.

Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj spun că agentul Dorin Petcu, din cadrul IPJ Dolj, a fost chemat, vineri, pentru a fi audiat de procurorul de caz, într-un dosar în care este cercetat pentru purtare abuzivă, şantaj, instigare la lipsire de libertate şi instigare la fals intelectual.
Faptele au fost comise în noaptea de 27 spre 28 iulie 2016, când Petcu şi alţi poliţişti ar fi luat pe sus un craiovean, Ionuţ Boceanu, care a depus plângere în acest sens, l-ar fi introdus cu forţa în maşină, dus la sediul IPJ Dolj, l-ar fi bătut şi apoi ameninţat să nu depună plângere.
Dorin Petcu s-a prezentat la Parchet, dar a spus că nu vorbeşte decât în prezenţa avocatului său şi că merge la maşină să-şi ia telefonul ca să-l sune. Numai că a urcat în maşină şi a dispărut, fără să mai răspundă la telefon.”Agentul la care faceţi referire nu a fost găsit”, a declarat, sâmbătă dimineaţă, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.
Procurorii au emis mandat de aducere pe numele poliţistului, care s-a dat în executare la IPJ Dolj, au făcut demersurile necesare pentru a fi dat în consemn la frontieră şi urmează să ceară Tribunalului Dolj arestarea în lipsă a acestuia.
Ei fac apel la cei care pot oferi informaţii despre agentul de poliţie să se adreseze IPJ Dolj sau Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu